EL CLUB TENNIS TAULA OLOT AL ZONAL A SARAGOSSA

El CTT Olot va desplaçar el llarg cap de setmana del 7, 8 i 9 de desembre, a nou jugadors i molts acompanyants, juntament amb els entrenadors Manel Gonzàlez, Jordi Homs i Xavier Sellas, al Torneig Zonal que se celebrà a Saragossa. Aquest campionat, que és en la modalitat individual, aplegà al reduït pavelló de la ciutat aragonesa, prop de 400 palistes de les comunitats de Catalunya, País Valencià, Aragó, Illes Balears i Navarra. Aquest important torneig classifica els deu millors jugadors de cada categoria per el Top Estatal que se celebra a finals de Gener a Valladolid, però a més dona dret segons la classificació dels diferents membres d’un club i les puntuacions que hagin obtingut, a la participació en els Campionats d’Espanya. Per tant podem dir que és d’una gran importància i pot condicionar totalment un equip i a tot un club, la seva temporada. Això es  nota en l’ambient, a la pista i també a la grada, així com en cada un dels jugadors, coneixedors del que si juguen.

Val a dir que l’Olot hi desplaçava jugadors que hi participaven per primera vegada, com Nil Belsa ó Enric Fàbrega, d’altres amb un curt bagatge, doncs l’any anterior havia estat el primer, com Adrià Llop i Alex Serratosa, i la resta de participants, amb experiència en aquest torneig, eren Cristina Gonzàlez, Joan Toledo, Javi Tudela, Xavier Gonzàlez i Aniol Sellas.  Els acompanyants que varen gaudir d’un extraordinari nivell de tennis taula, i aprofitar per fer una mica de turisme, van valorar positivament l’anada, doncs van poder copsar el nivell actual del tennis taula estatal. Per tant en l’apartat social i de projecció del club més enllà de l’Ebre, tot un èxit.

CRISTINA GONZALEZ SOTS-CAMPIONA INFANTIL

La jugadora empordanesa del CTT Olot, va signar un meritori segon lloc final. En la fase de grups, no va tenir més complicacions i al quedar primera li donava pas directe a quarts de final. En aquest encreuament on ja és a tot ó res va començar perdent per 0-2, però la llarga experiència en aquestes competicions, li va donar un plus per acabar dominant al final per 3-2. Ja a semis la contrincant era la Laia Gil de Bagà, jugadora a la que s’ha enfrontat moltes vegades i aquí, amb un joc molt seriós, es va imposar per un clar 3-0. Quedava l’últim escaló, davant la mataronina Alba Cladells, però en aquest partit la Cristina mai va imposar el seu joc, i en canvi la contrincant que juga amb una pala defensiva es trobava molt còmoda. Al final 3-0 per la del Maresme i un sots-campionat que manté la jugadora del CTT Olot dins l’elit estatal. De la resta de jugadors, el més destacat va ser que Xavier Gonzàlez i Enric Fàbrega van passar la fase de grups. L’Enric com a segon de grup, va jugar a continuació una prèvia que no va  passar, i en Xavier, com a primer de grup, va passar al quadre final. Va perdre el primer emparellament, va guanyar el següent, i va perdre l’últim, resultat que el va deixar en un meritori 20è lloc final. La resta malgrat desenvolupar un bon joc, i fer treballar de valent els seus oponents, no varen aconseguir passar el tall. Al final de les intenses jornades, la valoració dels membres de l’expedició i de l’entrenador Manel Gonzàlez, eren que havia servit per adquirir experiència, en el cas dels que hi competien per primera o segona vegada i haver mesurat nivells respecte els contrincants. Manifestava igualment que algun jugador no havia arribat a la competició en el seu millor moment de forma, i que malgrat l’excel·lent sots-campionat dea Cristina, et deixa un regust per no haver aconseguit el campionat.

Feu un comentari