DIVISIÓ D’HONOR CATALANA: CTT BAGA, 3 – CTT OLOT, 4

El passat dia 3 els olotins es van desplaçar a Bagà per tal de jugar el partit aplaçat en el seu dia a causa de la nevada. En aquesta ocasió l’Olot va presentar una alineació inèdita fins al moment. Els germans Jordi i Esteve Homs, entraven en escena juntament amb Marc Costa. El partit davant el cuer va ser una mostra més de la igualtat existent a la categoria i l’Olot no el va poder resoldre fins  l’últim enfrontament. Això sí els punt perduts van ser molt igualats (3-2) i els punts guanyats per claredat (3-0). Després del doble el marcador assenyalava un clar 1-3 pels nostres, però a continuació ni l’Esteve ni en Marc van poder rematar la feina, en ambdós partits perdent molt ajustadament, fins i tot Marc Costa va tenir el 2-4 a l’abast, donat que en el cinquè set tenia un 10-9, però va acabar perdent per 12-10. L’últim partit, jugat per Jordi Homs, no va tenir història amb un clar 3-0 i uns parcials de 11-2,11-5 i 11-4. Per l’Olot: Esteve Homs (1,5), Marc Costa i Jordi Homs (2,5).Amb aquest resultat i acabada la primera volta, l’Olot està classificat tercer, empatat amb els Lluïsos, amb un balanç de 5 victòries i 4 derrotes. Els dos propers partits, tots dos a casa, es jugaran contra el primer i segon classificat.

Feu un comentari