INTENS CAP DE SETMANA DE TENNIS TAULA(17/12/2007)

A 1ª PROVINCIAL …..  JA HI TORNEM A SER

El passat divendres i en partits de primera provincial, vàrem tornar a la tònica de començament de temporada: solvència total del ”A” i ja en van 8 de 8, i desfeta del “B” a Figueres.

CTT OLOT “A”, 4 – AVAP, 0

El partit es va encarrilar des de el primer enfrontament, on l’Aniol va guanyar per 3-1 el seu millor jugador. A continuació Dani Pons i Enric Llagostera guanyaven els seus partits per 3-1 i 3-0, i en el dobles la parella Dani-Aniol, van guanyar ajustat el primer set, però clarament els dos següents fins al 4-0 final. Per l’Olot: Aniol Sellas (1,5), Dani Pons (1,5) i Enric Llagostera (1).

TT TRAMUNTANA, 4 – CTT OLOT “B”, 1

Resultat no esperat, sobretot després de guanyar l’actual campió el CTT Bàscara i el Campllong a domicili per 0-4. Però en aquesta ocasió es va girar la cosa i l’Olot en va sortir clarament derrotat. En el primer enfrontament la Cristina perdia clarament amb el seu base, el seu pare Manel igualava el partit a un, però seria l’últim punt que farien els nostres, donat que a continuació en Xavier perdia per un clar 3-0, tampoc en el doble es va aconseguir la victòria, i per últim en Manel perdia per un ajustat 3-2 en el duel entre bases. Per l’Olot: Manel González (1), Cristina González i Xavier González.

EXCEL·LENT PARTIT A LLIGA CATALANA D’EDATS – 1ª DIVISIÓ

CTT HOSPITALET, 4 – CTT OLOT, 3

L’Olot es desplaçava a la pista de l’Hospitalet, clar favorit al títol, i va estar a punt d’aconseguir una victòria de prestigi. Tot el partit va ser molt igualat, i després del doble el marcador estava amb empat a dos. Els germans Cristina i Xavier González havien aconseguit una brillant victòria en aquest partit, i tot quedava obert  davant els tres propers enfrontaments. Un pels locals i un pels visitants i tot per decidir en el partit decisiu, on en Javi Tudela no va poder arrodonir el desplaçament. De totes maneres han quedat ganes pel partit de la segona volta. Per l’Olot: Xavier González (1,5), Cristina González (1,5) i Javi Tudela.

HORITZÓ A BARCELONA

Es va disputar la quarta fase del torneig Horitzó, que organitza la FCTT. Cinc jugadors hi va desplaçar el CTT Olot, i cap d’ells va aconseguir guanyar en el primer enfrontament, però en Joel Verdaguer es va recuperar i va aconseguir la victòria en els tres següents. El seu germà Alex i l’Adrià Sabater, no van tenir tanta sort i van marxar amb un balanç de una victòria i tres derrotes, i per últim l’Adrià Llop i l’Alex Serratosa amb acabar amb un balanç de dos i dos.

LLIGA D’EDATS PROVINCIAL – 1ª DIVISIÓ

CTT Bàscara, 5 – CTT Olot, 0

Fort correctiu el que varen rebre els jugadors olotins, que no s’ adiu amb el joc desplegat, davant un rival amb més experimentat. Amb una mica de sort el resultat podia ser ben diferent. Per l’Olot: Nil Juvanteny i Enric Fàbrega.

TORNEIG DE PROMOCIÓ A BÀSCARA

Per últim, el diumenge una bona colla de jugadors del club es desplaçaven a Bàscara per participar en el torneig de Promoció sota les ordres de l’entrenador Dani Pons. Els resultats van ser millor que en la primera trobada, així podem destacar que el benjamí Xavier Ferrarons va passar al quadre final i va arribar a quarts. Que el seu company de categoria Gerard Planella va guanyar dos partits en la fase de grups, però no va ser suficient per entrar al quadre. L’Enric Fàbrega va acabar sisè de la seva categoria, i en Joel Prados com a debutant, va realitzar un bon torneig. La resta Adrià Valentí, Ferran Buixeda, Gerard López, Gerard Masdéu, Sergi de la Primavera van millorar en resultats respecte l’anterior torneig.

Feu un comentari