Notícies 15 de Gener de 2008

EL CTT OLOT ES REFORÇA AMB EL FITXATGE D’ EDUARD ESCAMILLA

El CTT Olot va presentar aquest passat cap de setmana el seu nou fitxatge. Es tracta d’ Eduard Escamilla, jugador barceloní de 39 anys, tot un rodamón del tennis taula, havent jugat més de 12 temporades a la màxima categoria del tennis taula estatal, en equips tan diversos com Valladolid, Calella ó Falcons de Sabadell, les últimes 5 temporades. El màxim objectiu que es proposa el club local, amb el concurs del nou jugador es assolir l’ascens a Segona Divisió estatal.

DIVISIO D’HONOR CATALANA CTT OLOT, 4 – AMICS CBR, 1

Partit que representava el debut d’ Eduard Escamilla amb el club olotí, i això va fer que l’ambient a la sala de joc fos el de les grans ocasions. Davant hi havia el líder de la categoria que en tota la primera volta només havia perdut un partit. En aquest primer partit de la segona volta es va veure derrotat de nou, però es que en aquesta ocasió l’ Olot hi va posar bona part de la seva artilleria, donat que acompanyava a Escamilla, Jordi Homs i com a tercer jugador el juvenil Aniol Sellas. En els dos primer partits l’ Eduard i en Jordi no van donar cap opció als seus rivals i els van sotmetre per un clar 3-0. En el tercer partit l’ Aniol va desplegar un joc excel·lent i va posar contra les cordes al seu oponent, però aquest es va acabar imposant per un ajustat 3-2. El doble format per Escamilla-Homs, també va caure del costat olotí per 3-1, i el tanteig final el va arrodonir Jordi Homs amb un nou 3-0. Per l’Olot: Jordi Homs (2’5), Eduard Escamilla (1’5) i Aniol Sellas.

LLIGA PRIMERA PROVINCIAL CTT OLOT “B”, 4 – CTT RIPOLL, 1

Bon partit de l’ Olot davant el Ripoll, on els tres joves jugadors olotins van donar compte d’un rival que venia amb moltes ganes d’endur-se la victòria per consolidar-se en el tercer lloc de la classificació. Tot i avançar-se en el marcador, en el primer partit, jugat per David Colomer, els olotins ja no es van deixar sorprendre més i van aconseguir els quatre punts següents. Per l’ Olot: David Colomer (1’5), Joan Toledo (1’5) i Javi Tudela (1).

LLIGA D’ EDATS CATALANA – PRIMERA DIVISIO CTT FALCONS, 1 – CTT OLOT, 4

Important victòria a domicili, a la sempre difícil pista de Sabadell. En aquesta ocasió els de la Garrotxa, que jugaven amb els infantils Cristina González i Enric Fàbrega, van sortir per feina des de el començament i malgrat fer-se amb un punt, els locals mai van tenir opcions de guanyar. Per l’Olot: Cristina González (2’5), Javi Tudela (1’5) i Enric Fàbrega.

LLIGA D’ EDATS PROVINCIAL “A” CTT VILABLAREIX, 4 – CTT OLOT “A”, 1

Malgrat l’amplitud en el marcador final, l’ Olot va tenir una clara ocasió de guanyar, però en cada un dels enfrontaments, la victòria s’escapava pels pèls. L’ Olot va aconseguir el seu punt en el partit de dobles. Per l’ Olot: Nil Juvanteny (0’5) i Nil Belsa (0’5).

LLIGA D’ EDATS PROVINCIAL “B” CTT OLOT “B”, 5 – CTT BASCARA “B”, 0

Victòria contundent dels menuts de l’ Olot, que no varen donar cap opció a l’equip rival. Però l’important és, més que el resultat en sí, la manera com es va aconseguir per part dels dos jugadors olotins, desenvolupant un excel·lent tennis taula que va fer gaudir el públic assistent. Per l’ Olot: Adrià Sabater i Adrià Llop.

NOVA FASE DEL PROMOCIO PROVINCIAL

Es va jugar el passat diumenge a Bàscara una nova fase del Promoció provincial, que ens va deparar una bona matinal de tennis taula, amb alguns emocionants enfrontaments entre jugadors del CTT Olot, que hi va desplaçar a Xavier Rubió, Joel Verdaguer, Alex Serratosa, Alex Verdaguer, Adrià Valentí, Marc Ferrés, Gerard Lòpez, Joel Prados, Ferran Buixeda i Gerard Masdeu, sota el tutelatge de l’entrenador Marc Costa.

Feu un comentari