Notícies 11 de Febrer de 2008

ELS ALEVINS DEL CTT OLOT  CAMPIONS DE LLIGA

L’equip aleví del CTT Olot format pels jugadors Joel Verdaguer, Adrià Llop, Adrià Sabater, Àlex Verdaguer i Àlex Serratosa, es van proclamar brillants campions de la Lliga provincial, sense conèixer la derrota en tota la temporada. La fase final que es va jugar al Pavelló Municipal aquest passat cap de setmana, aplegava els tres primers classificats en la competició regular, i l’Olot hi era present juntament amb el CTT Tramuntana i el CTT Bàscara. El primer partit de la matinal, entre aquests dos equips, va ser molt emocionant, molt igualat en tots els aparellaments i no es va decidir fins l’ últim enfrontament. Al final 3-2 pel Bàscara que en  la lliga regular havia ocupat el tercer lloc darrera precisament el seu oponent.

A continuació es va jugar el CTT Olot – CTT Tramuntana. En el primer enfrontament l’Adrià Sabater es va desfer del seu rival per 3-0, amb un joc molt sobri, i posava el 1-0 al marcador. A continuació jugà l’Adrià Llop, que va guanyar igualment per 3-0 amb un joc d’atac i molt tècnic. El doble format per Adrià Llop i Àlex Verdaguer, va mostrar un bon acoblament, essent com son un dretà i un esquerrà, i van guanyar els figuerencs. El partit ja estava decidit (3-0), però l’ Olot encara va demostrar en els següents enfrontaments jugats per Àlex Verdaguer i Àlex Serratosa, el perquè del seu domini a la categoria, fent pujar el definitiu 5-0 al marcador. Ja en l’ últim enfrontament davant el Bàscara, l’ Olot va demostrar de nou la seva superioritat, malgrat que els marcadors van ser més ajustats. En el primer partit Àlex Serratosa guanyava per 3-0, amb més dificultats de les previstes, i es que en les finals la tensió és màxima. A continuació Adrià Sabater feia pujar el 2-0. En el doble, molt ben jugat per Joel Verdaguer i Àlex Serratosa,  van deixar vist per sentència el partit (3-0). Ja en els darrers partits, Joel Verdaguer va perdre en un emocionant enfrontament resolt al cinquè set per 15-13, i Adrià Llop va posar el 4-1 definitiu. Felicitats !!!!!!!

A PRIMERA PROVINCIAL, JA EN VAN QUATRE

CTT OLOT, 1 – CTT VILABLAREIX, 4

Sort que en la primera volta varen mostrar-se intractables, perquè en la segona ja en van 4 de perduts de manera seguida, i al final s’ha perdut la primera posició i ja no depenen d’ ells en la darrera jornada.

Això significarà un pitjor enfrontament a quarts de final. Davant un equip molt jove, l’ Olot es va veure superat en els dos primers enfrontaments, jugats per Enric Llagostera i Dani Pons. En el tercer en Marc Costa feia pujar el primer punt al marcador, 1-2. El doble cobrava una importància total. En un duel ben jugat per les dos parelles, el punt va caure en el cinquè set i per avantatges, del costat visitant i complicava molt el partit (1-3). En el següent partit en Dani Pons, va tenir les seves opcions, però al final no va poder ser i el 1-4 definitiu pujava al marcador. Per l’ Olot. Dani Pons (1), Enric Llagostera i Marc Costa.

LLIGA CATALANA D’EDATS

CTT TRAMUNTANA, 2 – CTT OLOT, 4

Important victòria al camp del club empordanès, que pot ser decisiva per salvar la categoria. Partit jugat amb molta seriositat per l’equip de la Garrotxa, que els va permetre emportar-se la victòria. Per l’ Olot: Xavier Gonzàlez (2), Javi Tudela (1) i Cristina Gonzàlez (1). 

Feu un comentari