Notícies 18 de Febrer de 2008

FINALITZA LA FASE REGULAR DE PRIMERA PROVINCIAL

Aquest passat cap de setmana ha finalitzat la fase regular de la lliga provincial de primera divisió amb dos victòries a càrrec dels dos conjunts de l’Olot.

CTT LA BISBAL, 3 – CTT OLOT “A”, 4

Malgrat que el partit es va decidir en el darrer enfrontament, en cap moment va donar la sensació que l’ Olot podia perdre el partit. El seu jugador base va fer dos punts i el perdre el doble va posar emoció a l’enfrontament. Amb aquesta victòria l’ equip s’ha classificat en segona posició i això els hi comportarà, en cas de guanyar els quarts de final, a enfrontar-se al Bàscara “A” actual campió i màxim favorit al títol, a semis. Per l’Olot: Enric Llagostera (1), Marc Costa (1) i Dani Pons (2).

CTT OLOT “B”, 4 – CTT CAMPLLONG, 2

Partit molt seriós el jugat pel “B”, destacant el doble jugat per Manel Gonzàlez i la seva filla Cristina. Amb aquesta victòria el “B” s’ha classificat cinquè i jugarà els play-offs del 9è al 16è lloc. Per l’ Olot: Manel Gonzàlez (2’5), Joan Toledo i Cristina Gonzàlez (1’5).

DIVISIÓ D’ HONOR CATALANA

FD CASSANENC, 4 – CTT OLOT, 0

Derrota inqüestionable a la pista cassanenca. L’ Olot no va donar mostres del seu potencial i va marxar amb una victòria contundent. Bon doble jugat per Xavier Gonzàlez i Aniol Sellas que no fou suficient per anotar el punt de l’ honor. Per l’ Olot: Xavier Gonzàlez, Aniol Sellas i Marc Costa.

LLIGA CATALANA D’ EDATS – 1ª DIVISIÓ

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA, 4 – CTT OLOT, 0

Una altre derrota clara dels conjunts olotins en lligues catalanes. En aquesta ocasió destacar el bon partit jugat per Cristina Gonzàlez davant el seu base, molt igualat i que podia caure d’un costat o altre.

Per l’ Olot: Cristina Gonzàlez, Enric Fàbrega i Àlex Serratosa.

LLIGA D’ EDATS PROVINCIAL “A”

FD CASSANENC, 4 – CTT OLOT, 1

Resultat enganyós pels mèrits del conjunt de la Garrotxa, que va jugar amb molta empenta i realitzant un tennis taula de bon nivell. Per l’Olot: Nil Juvanteny (1) i Sam Juvanteny.

NOVA JORNADA DEL PROMOCIÓ A BÀSCARA

Un total de 12 jugadors es van desplaçar a Bàscara i van realitzar una excel·lent matinal de tennis taula, tot destacant-ne la progressió dels dos benjamins del grup Xavier Rubió i Gerard Planella, la final de consolació disputada per Gerard Masdeu i en el grup “C” dels juvenils-infantils la destacada actuació dels quatre alevins de l’ Olot que hi participaven i que varen copar les primeres posicions. Així la final entre olotins es va decantar a favor d’ Àlex Verdaguer en detriment d’ Adrià Sabater. En l’enfrontament pel tercer lloc l’ Adrià Llop no va poder amb la seva oponent i en Joel Verdaguer va aconseguir un molt meritori sisè lloc.

Feu un comentari