Notícies 22 de Gener de 2008

2 VICTORIES I 6 DERROTES – POBRE BALANÇ DEL CTT OLOT

DIVISIO D’ HONOR CATALANA

CTT OLOT, 1  –  CTT MALGRAT, 4

Ens visitava el segon classificat i ferm aspirant al títol, i així com la setmana passada l’Olot va derrotar clarament al líder, en aquesta ocasió els del Maresme es van endur la victòria. El partit va ser més igualat del que reflexa el marcador final, en cadascun dels enfrontaments, però els punts sempre van caure del costat visitant. El punt de l’honor el va aconseguir l’incombustible veterà Enric Llagostera, en una partida molt tàctica. Malgrat la derrota l’equip del CTT Olot es manté en les posicions capdavanteres. Per l’Olot: Xavier Gonzàlez, Manel Gonzàlez i Enric Llagostera (1).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT “B”, 2  –  CTT PALAFRUGELL, 4

L’Olot repetia equip, amb el jovent al davant, enfront un dels equips més experimentats del grup. Els jugadors locals van lluitar de valent i van posar les coses molt difícils als visitants, i en tot moment va semblar possible batre els baix empordanesos. Però al final el partit es va decantar definitivament pels visitants. Per l’Olot: David Colomer (1), Joan Toledo (1) i Javi Tudela.

CTT TORROELLA, 4  –  CTT OLOT, 3

En el desplaçament a Torroella, els components del CTT Olot, es van trobar que l’alineació que el conjunt local presentava, estava composada de bona part dels jugadors que enguany juguen a 2ª Nacional. Això enlloc d’encongir els de la Garrotxa, els va motivar i de manera tal, que fins a l’últim encontre no es va decidir el partit. Les cròniques empordaneses destaquen el partit en general i el doble jugat per Marc Costa-Aniol Sellas, en particular. Per l’Olot: Aniol Sellas (0’5), Marc Costa (1’5) i Dani Pons (1).

LLIGA CATALANA D’ EDATS

CTT BÀSCARA, 4  –  CTT OLOT, 0

Fort correctiu el que va encaixar l’Olot a la pista del Bàscara. L’ Olot que formava amb els infantils Cristina Gonzàlez i Enric Fàbrega, junt amb el juvenil Nil Belsa, no van poder oposar cap resistència davants els rivals, que es van mostrar superiors.

CTT OLOT, 2  –  CTT VILABLAREIX, 4

En aquest partit l’Olot semblava disposar de més opcions a la victòria, però aviat es van torçar les coses, al arribar al doble amb avantatge dels visitants per 1-2, i perdre aquest partit, la remuntada es preveia molt difícil. En l’enfrontament dels bases l’Olot s’acostava en el marcador, però els de Vilablareix van aconseguir guanyar el següent punt i endur-se la victòria. Per l’Olot: Aniol Sellas (1), Cristina Gonzàlez i Javi Tudela (1).

LLIGA D’EDATS PROVINCIAL

CTT OLOT “A”, 2  –  CTT TORROELLA, 3

Partit molt igualat, on el doble va acabar essent decisiu, donat que el seu primer jugador va aconseguir guanyar els individuals, i els nostres van derrotar el seu segon jugador. Bon partit, jugat amb molta intensitat i fases de bon joc. Per l’Olot: Nil Juvanteny (1) i Sam Juvanteny (1).

CTT OLOT “B”, 4  –  CTT TORROELLA “B”, 1

Els més petits (alevins) continuen comptant els seus partits per victòries i fent rotacions perquè juguin tots els jugadors. Tot i perdre en el primer enfrontament i posar-se inicialment per davant en el marcador, els de Torroella ja no van poder sumar cap altre punt. Partit jugat pels joves palistes olotins amb un bon nivell de tennis taula. Per l’Olot: Joel Verdaguer (1), Alex Serratosa (1’5) i Alex Verdaguer (1’5).

CTT TRAMUNTANA, 1  –  CTT OLOT, 4

Excel·lent partit el jugat a la pista figuerenca. No solsament es va guanyar, sinó que es va jugar un tennis taula de gran qualitat tècnica, donant mostres del treball que es realitza en els entrenaments. Per l’Olot: Adrià Llop (2’5) i Adrià Sabater (1’5).

Feu un comentari