Notícies 26 de Febrer de 2008

CRISTINA GONZALEZ SOTS-CAMPIONA AL TOP CATALA INFANTIL

Cristina i ManelLa jugadora del CTT Olot va participar el passat cap de setmana en el Top Català Infantil que aplega les millors vuit jugadores del ranking i que es jugà a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis Taula a Barcelona. El Top es una competició on totes les jugadores s’enfronten entre elles i per tant es un torneig d’una gran despesa física i mental.

La Cristina es va mostrar intractable en les dos primeres rondes, on va derrotar per un clar 3-0 a Mireia Badosa del Ripollet i Maria Ballester dels falcons de Sabadell. Ja en la tercera ronda davant mataronina Etna Vicent, la cosa va ser més renyida, però la victòria va caure al final per un ajustat 3-2. Ja en el quart enfrontament i últim del matí es desfeia de la mataronina Alba Cladellas per 3-1. Aquesta jugadora la havia derrotat en la final del passat torneig Zonal de Saragossa i per tant aquest resultat era especialment meritós. Ja a la tarda, la Cristina continuava sortint victoriosa dels dos primers enfrontaments, 3-0 contra Laia Gil del Bagà i 3-1 amb Meritxell Ferret del Ripollet. L’últim enfrontament era davant Berta López del Ripollet i ambdues jugadores imbatudes fins el moment. Malgrat que la derrota de la jugadora del CTT Olot va ser per 3-0 l’igualtat va presidir els tres sets. Felicitar doncs la Cristina per l’excel·lent Top realitzat, mostrant un joc tècnic i d’atac molt vistós.

Ja el diumenge disputava el Top Juvenil, i per tant aquí les dificultats eren majors. De totes maneres el cinquè lloc final amb un balanç de tres victòries i quatre derrotes, cal qualificar-lo de molt bo. Les derrotes foren davant la campiona estatal Nadina Riera del Vic, enfront dos jugadores internes al CAR, Marta Alech i Eulàlia Santilari del Bàscara, i novament davant Berta Lòpez, autèntic malson de la jugadora garrotxina en aquest cap de setmana.

LLIGA DE PRIMAVERA ALEVINA

Es va iniciar la Lliga alevina de Primavera, que es juga en règim de concentracions de quatre equips, i en la qual l’Olot ha desglossat la seva plantilla en dos equips. Aquest passat dissabte la concentració d’un dels grups es va realitzar a Olot, i a més dels dos equips locals hi jugaren el Bàscara “A” i “B”. El sorteig va ser bo pels equips de l’ Olot que evitaren enfrontar-se a semis, i que després de les respectives victòries per 4-1 l’equip “A” i de 3-2 del “B”, van jugar pel primer i segon lloc. Extraordinari partit el realitzat per la totalitat de jugadors olotins, que varen excel·lir  davant el nombrós públic assistent. En el primer enfrontament Adrià Sabater amb un joc defensiu i a la contra va guanyar a Àlex Verdaguer. En el següent, Adrià Llop que va demostrar en tots els seus enfrontaments una agressivitat i joc d’atac encomiable, es va desfer d’ Àlex Serratosa i feia pujar el 2-0 al marcador. En el doble començava la remuntada dels Àlex, Verdaguer i Serratosa, que guanyaven a Sabater i Joel Verdaguer. 2-1. Ja en el quart enfrontament l’ Àlex Verdaguer guanyava Adrià Llop i posava el 2-2, i tot per decidir en un últim enfrontament protagonitzat per Àlex Serratosa i Adrià Sabater que va lluitar de valent, però no es va poder fer amb la victòria. La remuntada havia estat possible, 3-2 pel “B”.

Feu un comentari