Notícies 28 de Gener de 2008

CRISTINA GONZALEZ DEL CTT OLOT SETENA AL TOP ESTATAL

Aquest passat cap de setmana s’ha jugat a Valladolid el Top Estatal que aplega els 10 primers jugadors dels Zonals, jugat en el nostre cas a Saragossa el passat desembre, on la Cristina va assolir la segona posició.

No pintava bé el sorteig, doncs la Cristina estava en un grup molt complicat, i així es va demostrar al llarg de la competició. En el primer enfrontament la Cristina va perdre, però a partir d’aquell moment ja no va cedir en cap altre partit, guanyant a la cap de sèrie l’andalusa Pajuelo. Molta igualtat en tots els partits i al final de la fase de grups, triple empat amb una derrota i quatre victòries, que en aquest cas la va portar a la segona posició. S’havia aconseguit el més difícil, classificar-se pel quadre final. Ja a 1/8 la Cristina es desfeia de la madrilenya Celia Campillo per un clar 3-1 (11-5,10-12,11-5,11-5). A quarts s’enfrontava a la màxima favorita l’andalusa Paula Bueno, i tot i que va lluitar de valent, no va ser possible sorprendre la que resultaria ser la campiona (3-0). Amb aquest resultat es lluitaria per les posicions del 5 al 8. El següent partit sempre es difícil de jugar, donat que la disposició psicològica no es la millor després d’una derrota, i a més el cansament físic comença a passar factura en una competició d’aquestes característiques, amb 8 partits de gran exigència mental i física, en un dia i mig. El partit davant de la xinesa nacionalitzada, Chen Fang Ning, representant d’Astúries, va ser molt emocionant i no es va decidir del costat de l’oriental fins al cinquè set i per un ajustat 11-9, després que la Cristina remuntés un 2-0 advers. Ja en l’últim partit i sobreposant-se a tot, es va imposar de nou a Pajuelo, a qui havia guanyat en la fase de grups, per 3-1 tot i haver perdut el primer set. Per tant, excel·lent torneig de la jove jugadora del CTT Olot, que ha demostrat que continua amb una bona progressió dins l’elit estatal.

LLIGA DE PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 0  –  CTT BASCARA “B”, 4

Clara derrota en l’enfrontament del passat divendres, segona consecutiva del fins fa poc equip imbatut. Els de Bàscara es van presentar a la pista olotina sense complexos, reforçats per la jugadora de Primera nacional Sonia Badosa, i no van donar opcions als locals, que en cap moment es van trobar còmodes. Marc Costa en el primer enfrontament, davant Sonia Badosa, va realitzar un bon partit, però no va ser suficient. A continuació Xavier Sellas, que jugava aquest partit davant les nombroses baixes, no va poder amb el jove palista Oriol Hurtòs. En el tercer encontre Enric Llagostera es va enfrontar a un altre jove palista, Adrià Herrero, jugador amb una depurada tècnica i enorme projecció, al qual no va saber jugar-li i el 0-3 pujava al marcador. Ja en el doble la parella Marc-Enric van tenir a l’abast la victòria en el quart set que dominaven, però va caure pel costat visitant i el cinquè també, deixant el marcador en el definitiu 0-4. Per l’Olot: Marc Costa, Enric Llagostera i Xavier Sellas.

CTT VILABLAREIX, 4  –  CTT OLOT, 1

L’Olot es va desplaçar a Vilablareix per enfrontar-se a un dels conjunts veterans i amb ofici, i ho va fer amb una formació jove, que ja en la primera volta va estar apunt de guanyar-los. En aquesta ocasió, de nou els joves palistes olotins van donar molta guerra i cada enfrontament va ser molt ajustat. A destacar el nivell que van demostrar tots tres jugadors, demostrant que estan agafant la mida a la categoria i que poden donar moltes alegries als seguidors locals. Per l’Olot: David Colomer, Joan Toledo (1) i Javi Tudela.

Feu un comentari