Notícies 4 de Febrer de 2008

 VICTÒRIA A DIVISIÓ D’HONOR CATALANA I DERROTES A 1ª PROVINCIAL

DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

CTT EL JARDÍ, 0  –  CTT OLOT, 4

Contundent el resultat, però ajustats els diferents enfrontaments en la visita del club olotí a la complicada pista del CTT El Jardí de la localitat de Sant Quintí de Mediona. Malgrat ser el penúltim classificat, l’equip està format per jugadors molt veterans, amb l’equivalent a un joc defensiu difícil de contrarestar. En el primer enfrontament a l’ Esteve Homs  se li complicava al posar-se per darrere amb un 2-0, però va acabar imposant el seu joc i la seva característica entrega remuntant i posant el 0-1 al marcador. A continuació Jordi Homs resolia el seu partit per 3-1 i avançava als d’ Olot 0-2. En Xavier Gonzàlez en el següent partit, es posava decididament per davant amb un 2-0, però no rematava la feina en el tercer set, es complicava perdent en el quart, però tirava el partit endavant guanyant el cinquè. 0-3 al marcador previ al partit de dobles. Aquí sí que la superioritat dels germans Homs fou manifesta i arrodoniren el marcador. Amb aquest resultat l’ Olot es manté en una meritòria tercera posició. Per l’ Olot: Esteve Homs (1,5), Jordi Homs (1,5) i Xavier Gonzàlez (1).

PRIMERA PROVINCIAL

CER L’ ESCALA, 4  –  CTT OLOT “A”, 0

Tercera derrota consecutiva i això fa mal, malgrat que en aquesta ocasió els de la costa van utilitzar Jordi Piella, jugador de Divisió d’ Honor estatal aquesta temporada, però que ha jugat els últims 7 anys a Superdivisió. Ningú vol ocupar les darreres places que porten a Segona Divisió, i davant l’Olot, imbatut en tota la primera volta, tothom li té ganes. En aquesta ocasió res es va poder fer en el primer enfrontament entre Piella i Marc Costa. A continuació pujava el 2-0 en l’enfrontament de dos il·lustres veterans Joan Sues i Enric Llagostera. En Dani Pons feia el punt de l’ honor pels de la Garrotxa, que res podien en el doble, per acabar amb la derrota d’ Enric Llagostera amb Jordi Piella. Després d’aquest resultat l’ Olot es manté líder del seu grup, amb un punt d’avantatge sobre el CER l’ Escala segon classificat, però haurà de apretar en els dos últims enfrontaments que jugarà a la seva pista per mantenir-s’hi. Per l’ Olot: Enric Llagostera, Marc Costa i Dani Pons (1).

CTT BÀSCARA “A”, 4  –  CTT OLOT “B”, 3

L’Olot s’enfrontava al líder del seu grup i el va fer patir de valent. Llàstima que al final s’ escapés el triomf, donat que si hagués estat així l’Olot seria l’únic equip capaç de batre’l en els dos enfrontaments.

El partit va ser molt igualat en tots els enfrontaments, i d’un nivell tècnic elevat. Cal destacar la victòria de Xavier Gonzàlez davant el veterà Àngel Del Barrio, un jugador defensiu molt dur. En Xavier també va guanyar el punt davant el seu tercer jugador i en Manel Gonzàlez va puntuar igualment davant el tercer jugador. Després d’aquest partit l’Olot ocupa la cinquena posició, que no li permetria mantenir la categoria. Per l’ Olot: Manel Gonzàlez (1), Xavier Gonzàlez (2) i Cristina Gonzàlez.

LLIGA CATALANA D’EDATS

CTT OLOT, 2  –  CTT CALELLA, 4

Els locals no van poder decantar el marcador final del seu costat, malgrat que van tenir les seves ocasions. Després de fer pujar el primer punt en Javi Tudela, en el següent semblava que podíem assolir el segon, donat que en el primer set, Nil Belsa es desfeia clarament del seu oponent, però aquest va saber capgirar el marcador i posar l’empat a ú en el marcador. A continuació, jugava Sam Juvanteny, que debutava a la categoria i que va fer un partit molt seriós i amb un bon nivell de joc malgrat no guanyar. Ja en el doble, la parella Javi Tudela-Sam Juvanteny van fer pujar l’empat al marcador. A partir d’aquí, ni Javi Tudela primer ni Nil Belsa després van guanyar, deixant escapar una bona oportunitat de victòria.

LLIGA D’ EDATS PROVINCIAL

CTT OLOT “A”, 0  –  CTT LA BISBAL, 5

Els de l’Empordà van demostrar perquè son els líders. Els jugadors locals ho van intentar de valent i en alguna ocasió van posar les coses molt difícils als seus contrincants, especialment Nil Juvanteny, que va perdre davant el seu base, en el cinquè set i per avantatges.

Per l’ Olot: Nil Juvanteny i Enric Fàbrega.

CIRCUIT HORITZÓ A BCN

Tres jugadors alevins es van desplaçar a Barcelona per jugar la cinquena fase del circuit Horitzó. A destacar l’actuació d’ Adrià Sabater que es troba en un molt bon moment de forma, amb molta confiança, i que el va portar a jugar la final de grup C. Àlex Serratosa i Adrià Llop  van jugar un bon torneig.

Feu un comentari