Notícies 23 de Març de 2008

BON PAPER DEL CTT OLOT FEMENÍ ALS CAMPIONATS D’ESPANYA

Durant tota la Setmana Santa s’han celebrat a Punta Umbría (Huelva) els Campionats d’Espanya de tennis taula. El CTT Olot hi ha desplaçat l’ equip femení integrat per Cristina Gonzàlez i la lleidatana MªPilar Mayoral, que han participat en categoria infantil i juvenil.

En equips juvenils s’ha fet un bon paper i la Cristina es va mostrar amb un excel·lent nivell de joc i resultats, però no va ser suficient per passar la fase de grups. En aquesta categoria en dobles van caure eliminades a 1/16 de final.

13è LLOC PER EQUIPS INFANTILS

En la fase de grups l’ Olot va classificar-se en quarta posició, perdent davant equips molt potents com el Caja Granada i el CTT Inca. En el quadre final, es va desfer primer del TT Vic i a continuació del Collosa Telecyl de Valladolid, assolint un meritori tretzè lloc final.

CRISTINA 3ª EN DOBLES MIXTES

Excel·lent campionat formant parella amb Alberto Luño del Calella. Van caure derrotats a semis pels campions, i van signar un molt meritori tercer lloc final.

En dobles femenins la parella de la Cristina era Meritxell Ferret del Ripollet i van ésser eliminades a quarts de final davant la parella que quedaria campiona.

En individuals femenins la Cristina va fer un bon campionat però a 1/8 de final va caure eliminada per Sara Perez, jugadora que la Cristina va guanyar en la competició per equips.

LLIGA D’ EDATS PROVINCIAL

En partit jugat al Pavelló Municipal l’equip “A” de l’ Olot s’enfrontava al potent equip del Vilablareix i van jugar un partit extraordinari, destacant la victòria de l’ Enric Fàbrega sobre Albert Romero per 3-2, el bon doble jugat per Sam Juvanteny i Enric Fàbrega, i els dos excel·lents partits jugats per Sam Juvanteny, davant jugadors més experimentats. Al final va mancar una mica de sort per tirar el partit endavant i al final el resultat de 1-4 no reflectia en absolut el vist a la taula.

Per altra banda, els alevins, actuals campions de lliga, van desplaçar dos equips a Figueres en la segona jornada de la Lliga alevina de Primavera, que es juga en sistema de concentració de 4 equips. L’Olot “A” es va desfer per 5-0 del CTT Tramuntana i el “B” del Bàscara per 4-1, amb el debut del benjamí Xavier Rubió que va fer un punt i també el doble amb Àlex Serratosa. Ja a la final l’enfrontament entre els dos equips olotins va tornar a ser de gran qualitat tècnica i al final es va imposar per 4-1 el “A” format per Adrià Sabater i Adrià Llop.   

1 comentari a “Notícies 23 de Març de 2008”

 1. Va ser un bon campeonat,,
  llastiima que vaig perdre
  per individuals contra Sara
  Perez que per cert la vai guaña
  per proves d’equips 3-0..
  i tambe no se com vaig guanya a
  la campeona d’españa Patricia Fernandez..
  en conJunt va ser un bon CampeonaT!
  TOT GRASIES AL MAGNIFIC CLUB
  TENIS TAULA OLOT!

Feu un comentari