Notícies 4 de Març de 2008

MATEMÀTICAMENT SALVATS A DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

CTT OLOT, 4 – CTT SANT CUGAT, 2

Amb aquesta victòria i a falta de tres jornades (quatre partits pels olotins donat que en tenen un d’ aplaçat) l’Olot té la permanència assegurada matemàticament, que era l’ objectiu de la temporada, i ara podrà jugar amb tota la tranquil·litat que li permet aquesta situació, i si les coses surten mig bé poden acabar entre els quatre o cinc primers.

En el partit en qüestió l’ Olot no va tenir en cap moment la sensació que podia perdre, es més, amb una mica de sort en els dobles, el resultat podia haver estat de 4-0. En el primer partit Manel Gonzàlez jugant de segon, s’enfrontava al base del Sant Cugat, al que derrotava 3-0. A continuació Aniol Sellas posava el 2-0 al marcador desfent-se del seu oponent 3-0. Xavier Gonzàlez en un partit molt bonic feia pujar el 3-0 al guanyar per un ajustat 3-2. El doble, molt ben jugat pels juvenils, Xavier Gonzàlez i Aniol Sellas, es va decantar pel costat visitant. En el duel entre els bases l’ Aniol no va tenir opcions, i el 3-2 pujava al marcador, però a continuació Manel Gonzàlez rematava el partit imposant-se 3-0. Per l’Olot: Aniol Sellas (1), Manel Gonzàlez (2) i Xavier Gonzàlez (1).

 

LLIGA CATALANA D’ EDATS – PRIMERA DIVISIÓ

CTT OLOT, 4 – CTT HOSPITALET, 3

Important victòria davant el líder, que visitava la pista olotina pensant que obtindrien una victòria fàcil, però l’ Olot va jugar un excel·lent partit i es va poder imposar.

En el primer enfrontament Javi Tudela va posar les coses difícils al base visitant, però no va aconseguir guanyar. A continuació Xavier Gonzàlez igualava a un el marcador. La seva germana Cristina posava per davant els locals, que de nou aconseguien la victòria en un excel·lent doble jugat pels dos germans Gonzàlez. A partir d’ aquí tant Xavier Gonzàlez com Javi Tudela no van poder amb els seus oponents, i tot es va decidir en el darrer enfrontament, amb la victòria de la Cristina. Per l’ Olot: Xavi Gonzàlez (1’5), Javi Tudela i Cristina Gonzàlez (2’5).

LLIGA PROVINCIAL D’ EDATS

CTT OLOT, 0 – CTT BÀSCARA, 5

Derrota amb un marcador clar, però amb molta igualtat en tots els enfrontaments. Els jugadors locals van estar mancats d’una mica de sort per no quedar a zero. Per l’ Olot: Nil Belsa i Nil Juvanteny.

CRISTINA GONZÁLEZ INVITADA PER LA FCTT AL TORNEIG INTERNACIONAL DE CATALUNYA (TIC)

El passat cap de setmana la jugadora olotina va participar en aquest prestigiós torneig que se celebra a Calella, i va obtenir una meritòria setena plaça, amb victòries davant l’ anglesa Anna Li (3-0), derrotes davant la catalana del CTT Ripollet Berta López (3-0) i l’anglesa Natalie Blatter (3-0) i victòria pel setè lloc davant la belga Ann Brebels (3-1).

Feu un comentari