CAMPIONATS DE CATALUNYA D' EDATS PER EQUIPS

Aquest passat cap de setmana al Pavelló Municipal d’ Esports s’ han celebrat els Campionats de Catalunya d’ Edats per Equips, reservats als millors 8 equips catalans, amb la participació de sis equips del CTT Olot. Prop d’una vintena de clubs de tot el país hi estaven representats i tothom va alabar expressament l’ excel•lent organització per part del Club local. El dissabte jugaven les categories juvenils i alevins i el diumenge era el torn d’ infantils i sub-21.

JUVENIL FEMENÍ

Cinquè lloc final per les juvenils olotines, que en la primera eliminatòria s’enfrontaren al potent CTT Bàscara, campiones de la competició, amb les quals varen perdre per 3-0. Aquest equip compte amb dues jugadores internes al CAR i no va tenir rival, guanyant tots els enfrontaments pel mateix resultat. En la següent ronda l’ Olot guanyava 3-0 al CTT Borges i ja a la tarda, es jugava davant l’ Hospitalet el cinquè lloc al qual van guanyar per 3-1. Per l’Olot: Cristina Gonzàlez i M.Pilar Mayoral.

JUVENIL MASCULI

L’ equip juvenil va demostrar les seves grans qualitats, desenvolupant un excel•lent nivell de joc que el va dur al cinquè lloc final, i deixant molt bones sensacions. En el primer enfrontament no es va poder fer res davant el Falcons de Sabadell (3-0), que alineava l’actual sots-campió estatal sub-21, però posats ja en la lluita del cinquè al vuitè, ja no van deixar escapar l’ oportunitat, jugant dos partits plens d’ emoció i de gran joc, davant rivals com el CN Mataró, al qual es van imposar per 3-2 però que a poc de tenir una mica de sort, el resultat podia haver estat més clar. L’ últim partit, de gran rivalitat, els enfrontava al CTT Vilablareix amb unes grades del Pavelló plenes i donant suport al conjunt local. Els del Gironès compten en les seves files amb un internacional juvenil porto-riqueny, invicte fins al moment. El partit es va posar ràpidament a favor de l’ Olot en un primer enfrontament jugat per Aniol Sellas que va guanyar fàcilment per 3-0. A continuació Xavier Gonzàlez amb un partit per guardar va derrotar el porto-riqueny per 3-2 i posava el 2-0 al marcador. No estava fet ! En el tercer partit Javi Tudela va jugar a un bon nivell però després de desaprofitar un avantatge en el tercer set de 10-6, no va poder amb el seu oponent. El porto-riqueny ferit en el seu orgull s’enfrontava a Aniol Sellas i guanyava per 3-0. 2-2 molt pressió i tot per decidir !! En Xavier Gonzàlez va demostrar perquè està entre els millors palistes catalans i jugant un bon partit es va imposar per 3-2. L’entrenador Manel Gonzàlez es mostrava molt content amb el 5è lloc aconseguit, pel fet d’ haver-se imposat a jugadors de gran nivell, residents al CAR i amb unes condicions i mitjans de treball molt superior als nostres. En el partit davant el Vilablareix, tothom va coincidir en que els tres jugadors havien estat a un gran nivell. El campió en aquesta categoria va ser el Calella que es va imposar en la final a l’ Hospitalet. Per l’ Olot: Xavier Gonzàlez, Aniol Sellas i Javi Tudela.

ALEVI MASCULI

Malgrat que en alguns partits van demostrar possibilitats d’ estar entre els millors, la responsabilitat de jugar a casa, segurament va pesar en alguns jugadors, que no van saber desenvolupar el seu millor joc. I això es va veure especialment en el primer partit davant el Mataró, en que van perdre per 3-0. En el segon enfrontament davant el Cassanenc, equip molt habituat a l’ alta competició, el joc va millorar sensiblement i es va poder gaudir d’ un bon tennis taula en algunes partides, però al final es va perdre per 3-2 i col•locava l’ equip en la lluita pel setè lloc davant el Ateneu de Barcelona. Si bé es va aconseguir situar un momentani 2-1 al marcador, al final una nova derrota ens situava vuitens. L’ entrenador dels alevins comentava al final de la competició, que si bé estan treballant amb ganes i qualitat en els entrenaments, els falta encara treballar molt l’estratègia en la competició, així com cal anar adquirint experiència. La final la va guanyar el Calella davant el Mataró. Per l’ Olot: Joel Verdaguer, Adrià Llop, Adrià Sabater, Alex Verdaguer i Alex Serratosa.

INFANTIL FEMENI

Aquest possiblement era l’ equip amb més possibilitats de fer podi a priori, però els nervis van trair les nostres jugadores en el primer enfrontament davant l’ Esparraguera perdent per 3-2 i tota possibilitat, tota vegada que les relegava a lluitar pel cinquè lloc, que ja no van deixar escapar. En el següent enfrontament davant el Ripollet “B” es va saber patir a la taula per tirar endavant un partit travat amb un 3-2 final. En la lluita pel cinquè lloc el FD Cassanenc no va ser rival i les olotines van aconseguir una victòria amplia per 3-0. El Finques Ripollet va guanyar el Mataró a la final en un partit d’ escassa qualitat. Per l’ Olot: Cristina Gonzàlez i M.Pilar Mayoral.

INFANTIL MASCULI

Els infantils tampoc van tenir sort en el primer aparellament, donat que van jugar davant el Calella, que es proclamaria campió, aconseguint un triplet en categoria masculina en juvenils, infantil i alevins. En el següent enfrontament davant el Mataró “B” els nostres jugadors van realitzar un joc molt acceptable, demostrant que amb treball poden aconseguir situar-se en bons nivells. El resultat de 3-0 davant els del Maresme va ser excessiu. Ja en la lluita pel setè lloc s’enfrontaren al Gimnàstic de Tarragona amb un resultat advers de 3-0. Per l’Olot: Sam Juvanteny, Enric Fàbrega, Adrià Sabater i Alex Serratosa. L’ entrenadora de l’ equip Anna Verdaguer comentava a peu de pista, que els havia faltat experiència en aquestes competicions, però que estava satisfeta del joc desenvolupat.

SUB-21 MASCULI

Tot i la setena posició final l’ Olot va fer un bon campionat. Ja en el primer enfrontament davant l’ Hospitalet, tot i perdre per 3-0, els nostres jugadors van tenir opcions en els tres enfrontaments, especialment Javi Tudela que va perdre per un ajusta 3-2. En la següent ronda davant els Falcons “C” es va perdre una bona oportunitat de poder lluitar pel cinquè lloc perdent per 3-0, i ja en la lluita pel setè l’ Olot s’imposava clarament per 3-0 al Badalona. Per l’ Olot: David Colomer, Joan Toledo i Javi Tudela. El Falcons “A” es va imposar en la categoria guanyant la final al CTT Vilanova. Jordi Homs entrenador dels sub-21 valorava l’ esforç dels jugadors i especialment la seva actitud.

Feu un comentari