Notícies 31 de Març de 2008

ELIMINATS A QUARTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En l’anada el CTT Olot havia aconseguit un resultat de 1-4 i es plantejava que solsament un fort desgavell els podia treure de semis. Doncs així va ser, fort desgavell i eliminats !!

CTT OLOT, 1 – CTT VILABLAREIX, 4

L’equip visitant presentava la mateixa alineació que en el partit d’anada, i l’ Olot mantenia a Enric Llagostera i Aniol Sellas, i Marc Costa entrava per Dani Pons. Per tant el partit es plantejava d’ entrada com en l’ anada, però ja en el primer partit les coses es van torçar. S’enfrontaven els mateixos protagonistes del primer partit a camp del Vilablareix, i l’ Aniol Sellas que allà guanyà per 3-0, va començar igualment de segur i aviat es va posar per davant amb un 2-0, però llavors el veterà contrincant es va anar sentint còmode a la taula i va aconseguir empatar el partit a 2. En el cinquè i darrer set el juvenil olotí va caure per 13-11 en un final d’infart. En el següent partit el base dels del Gironès va guanyar per 3-0 a Marc Costa i posava el 0-2 al marcador. A continuació Enric Llagostera guanyava al seu rival fàcilment per 3-0 i posava el 1-2. El doble que a continuació es jugava, era l’únic punt que l’ Olot havia perdut a la pista del Vilablareix, i la cosa pintava molt complicada. Els locals ja començaven a comptar els sets necessaris per passar en cas de un 1-4 visitant. S’havien d’aconseguir sí o sí 2 sets per assegurar-se el pas a semis. El doble, ben jugat per Marc Costa i Aniol Sellas, va caure per 3-0 pel costat visitant. Pujava el 1-3 i no havien guanyat cap set. Tota la pressió quedava en el proper enfrontament. Aniol Sellas jugava contra Josep M. Cano, un veterà que juga amb gomes defensives. Primer set ben jugat per l’ Aniol, però amb resultat favorable al rival. Els dos següents seguiren el mateix camí i l’ eliminació del CTT Olot quedava consumada, per diferència en els sets guanyats.
Per l’ Olot:Aniol Sellas,Marc Costa i Enric Llagostera (1).

LLIGA ALEVÍ DE PRIMAVERA

Els dos equips alevins del CTT Olot segueixen intractables i encapçalen la classificació. En aquesta nova jornada el “B” es va desplaçar a Figueres on va guanyar per 4-1 al FD Cassanenc i per 5-0 al Bàscara “B”. Jugaren Àlex Serratosa i Àlex Verdaguer. A Olot l’equip “A” donava compte del Bàscara “A” i del “C” per un doble 5-0. Jugaren Adrià Sabater, Adrià Llop i Joel Verdaguer.

Feu un comentari