Notícies 6 d'Abril de 2008

ELS ALEVINS INTRACTABLES

En una nova jornada de la Lliga de Primavera, els dos equips alevins del CTT Olot, demostraren de nou que no tenen rival i compten els seus partits per victòries, comanden tots dos la classificació i de ben segur la lliga se la jugaran el proper dissabte dia 12 a Bàscara on es jugarà l’última jornada amb la modalitat de concentració.
En aquesta ocasió l’equip “A” va jugar a Cassà on els locals compten amb un dels jugadors més prometedors a nivell provincial, Sergi Artacho, al qual van guanyar tan Adrià Llop (3-0) com Adrià Sabater (3-1). Els dos partits, l’ esmentat contra el Cassà i contra el Bàscara, els van resoldre per un clar 5-0. Jugaren: Joel Verdaguer, Adrià Llop i Adrià Sabater.
A Vilablareix si va desplaçar l’ equip “B” que va comptar igualment els seus partits davant el TT Tramuntana i el CTT Vilablareix per victòries, demostrant a més un bon nivell de joc i una bona compenetració en els dobles. Per l’ Olot: Àlex Verdaguer i Àlex Serratosa.

LLIGA DE PRIMERA PROVINCIAL SÈNIOR

CTT OLOT, 2 – CTT VILABLAREIX, 4

Molt bon partit el jugat per l’ Olot, amb moments d’excel•lent tennis taula, però el resultat no hi va acompanyar. L’equip del Vilablareix compta amb un internacional infantil porto-riqueny que està resident al CAR. En el primer partit de l’encontre es va enfrontar a Aniol Sellas, que va guanyar clarament el primer set, però que no va poder imposar-se en el tres següents, pujant el 0-1 al marcador. A continuació Marc Costa que guanyava en el primer set va patir una lesió al dit que va mermar les seves condicions, i va perdre el seu partit (0-2). Dani Pons, amb un excel•lent tennis taula s’imposava, i feia el primer punt per l’ Olot. El partit de dobles va jugar-se a un alt ritme de joc i la parella Dani-Aniol es van imposar a la formada pel jugador estranger i Cano, en un dels millors partits de dobles que hem vist aquesta temporada. L’empat a 2 deixava obertes totes les possibilitats, però en el següent partit que enfrontava els bases, Aniol Sellas i Cano, va caure del costat visitant en un partit de joc d’atac molt vistos per ambdues parts. Ja en l’últim partit, Dani Pons va donar molta feina al porto-riqueny, al que va guanyar el primer set, però no va ser suficient. Per l’ Olot: Aniol Sellas (0’5), Dani Pons (1’5) i Marc Costa.

Feu un comentari