Notícies 12 d'Abril de 2008

ELS DOS EQUIPS ALEVINS DEL CTT OLOT CAMPIONS I SUBCAMPIONS DE LA LLIGA DE PRIMAVERA

Dissabte passat a Bàscara a es va dur a terme la fase final de la Lliga provincial de primavera de la categoria alevins, i els dos equips de l’Olot s’hi presentaven com a capdavanters a la classificació.
En l’enfrontament inicial tots dos equips es varen desfer dels seus rivals, l’Olot “A” per 4-1 davant el Cassanenc i el “B” per 5-0 davant el Bàscara “A”. Per tant el partit entre els dos equips olotins decidiria el primer i segon lloc, i com en els altres enfrontaments entre ells, el joc va ser de gran qualitat i l’emoció enorme, donat que el partit no es va decidir fins el cinquè partit. Al final 3-2 per l’equip “B” format per Àlex Serratosa i Àlex Verdaguer, i molt meritori subcampionat per l’equip format per Adrià Sabater, Joel Verdaguer i Adrià Llop. Moltes felicitats a tots !!!!!!!!

TERCER LLOC FINAL A DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

Al començar la temporada, l’objectiu era la permanència i per tant ja fa dies que els deures estaven fets, però al final no solsament s’ha aconseguit això sinó que un meritori tercer lloc final demostra que hi ha plantilla suficient. La totalitat de la plantilla que conforma l’equip sènior ha tingut oportunitat de jugar i fa més meritori si cal aquesta posició final.

LLUÏSOS DE GRACIA, 1 – CTT OLOT, 4

El partit del passat dissabte, malgrat la claredat del marcador, va ésser enormement disputat, davant un rival que si jugava la tercera posició. L’efectivitat dels jugadors de l’Olot va ser important i van fer que els punts caiguessin del seu costat fins al 1-4 final. Per l’Olot: Eduard Escamilla (2’5), Jordi Homs (1’5) i Aniol Sellas.

A PRIMERA PROVINCIAL LLUITARAN PEL 7È I 9è LLOC

Els dos equips olotins lluitaran en la darrera eliminatòria dels play-off pel novè lloc en el cas de l’Olot “B” enfront el Torroella, després de guanyar el divendres passat al CTT La Bisbal per 4-2 amb un equip format per David Colomer (1), Joan Toledo (2’5) Javi Tudela (0’5). I en el cas de l’Olot “A” la lluita serà contra el Palafrugell pel setè lloc. En el darrer partit van perdre davant el Vilablareix “B” per 4-2. Jugaren: Dani Pons (1), Enric Llagostera i Marc Costa (1).

CAMPIONATS DE CATALUNYA D’EDATS PER EQUIPS

Aquest cap de setmana al Pavelló municipal d’esports es celebren els Campionats de Catalunya d’Edats per Equips amb la participació dels equips del CTT Olot, aleví masculí, infantil masculí i femení, juvenil masculí i femení i sub-21 masculí. Igualment el dissabte al vespre al Restaurant La Deu de la nostra ciutat tindrà lloc el sopar commemoratiu del 25è aniversari del club.

Feu un comentari