CAMPIONAT DE CATALUNYA D'EDATS INDIVIDUAL I DOBLES

 El Club Tennis Taula Olot ha estat present durant el passat cap de setmana als Campionats de Catalunya d’ Edats d’individuals i dobles que s’han celebrat a Bàscara. Aquest torneig el més important a nivell català es juga en la modalitat de eliminatòria directa i hi participen els millors 24 palistes catalans per categoria i les 16 millor parelles. Tot i ser tan selectiu el club local hi ha participat amb els juvenils Aniol Sellas i Xavier Gonzàlez, en individuals i dobles, i els alevins Joel i Alex Verdaguer, en individuals i dobles i Alex Serratosa en individuals, tota vegada que la seva parella en dobles, Adrià Llop es va lesionar durant la setmana i no van poder participar en dobles.

JUVENILS

En la modalitat de individuals, exempts els vuit millors per rànquing, els postres van quedar emparellats amb Josep Basart del CTT Calella i amb Adrià Lòpez dels Falcons de Sabadell. Enfront el calellenc, en Xavier Gonzàlez va disputar un partit tècnic, però en el que el seu oponent, un jugador totalment atacant, no li va donar opcions, i tan sols en el segon set el jugador del CTT Olot va tenir opcions de guanyar. Al final un clar 3-0 pel seu oponent. Aniol Sellas començava el seu enfrontament davant Adrià Lòpez, un jugador amb el que ha coincidit últimament, guanyant el primer set amb claredat. El segon molt més igualat, va caure del costat del rival per avantatges. Amb l’empat a 1, el tercer set adquireix molta rellevància. Va ser molt ben jugat per ambdós jugadors, i l’Aniol tot i disposar d’un avantatge amb 11-10, no va poder rematar-ho i acabà perdent per 11-13. El quart set tot i ser igualat va tornar a caure de banda del rival.

En el partit de dobles la parella juvenil olotina s’enfrontava a un dels millors dobles que hi ha, format per Marc Caymel, fill del 8 vegades campió d’Espanya i Aleix Beneyto, antic company de l’Aniol al Fotoprix Vic. El primer set es va perdre per un contundent 11-3 i tot feia preveure un desenllaç fàcil pels rivals, però ja en el segon set la parella del CTT Olot va començar a demostrar el seu verdader nivell i va posar molt difícil les coses a la parella oponent, que malgrat tot es va endur el set i posava el 0-2. El tercer va ser jugat a la perfecció pels garrotxins i no van donar opció (1-2). El quart set va ser el definitiu, donat que va caure de nou pels del CTT Borges.

ALEVINS

Alex Verdaguer s’enfrontava a Andy Frey del CTT Ripollet, un jugador molt complet i amb molta experiència a l’alta competició. Verdaguer va dur a terme un bon encontre, va lluitar de valent, va tenir una bona actitud, però res va poder fer davant un rival de més qualitat.
El seu germà Joel, s’enfrontava a Alex Petrov del Fotoprix Vic, que tenia a la banda un entrenador búlgar que constantment li donava instruccions amb el seu idioma. En Joel va fer un extraordinari partit, no va deixar que el seu rival jugués còmode, el va tenir contra les cordes en molts moments, però probablement una certa inexperiència en l’alta competició va fer que els sets s’escapessin sempre al final. Excel•lent partit tot i perdre per 3-1.
L’Àlex Serratosa tenia el rival més assequible, a priori, el germà petit de la saga Frey, del CTT Ripollet. Un jugador al qual s’ha enfrontat en diferents ocasions, amb resultats diversos. El jugador del Vallés es va posar ràpidament per davant en el marcador per 0-2, malgrat el bon joc de Serratosa. En els dos següents el jugador olotí va demostrar les seves enormes possibilitats en aquest esport quan mostra mobilitat i agressivitat en el seu joc, i va posar el 2-2 al marcador. En el cinquè set el seu oponent el va amargar jugant-li només sobre el seu revés, fent que Serratosa busqués un atac de dreta que el deixava desplaçat totalment en el bloqueig. 2-3 pel seu rival però excel•lent partit.

En dobles, els germans Verdaguer s’enfrontaven a una de les millors parelles del país, Nil Basora i Albert Romero del CTT Vilablareix. Tot feia pensar en un desenllaç ràpid i contundent del partit, però en Joel i l’Àlex van excel•lir en el seu tennis taula, jugant el millor partit de dobles de tots els disputats fins ara, fent la vida impossible en molts moments als seus oponents. Malgrat guanyar un set i posar les coses molt difícils en els altres, al final el partit es va decantar 1-3 pels de Vilablareix.

Els entrenadors olotins Manel Gonzàlez i Xavier Sellas, feien una valoració molt bona del demostrat pels cinc jugadors olotins. Per una banda els juvenils van demostrar que estan entre els millors i planten cara a molts jugadors interns al CAR. En quan al alevins, aquest grup pot donar moltes alegries al CTT Olot, i comencen a demostrar que poden ser un important referent dins el tennis taula català i si treballen dur i bé, també del tennis taula estatal.

Feu un comentari