Notícies 4 de Maig de 2008

ELS JUGADORS DEL CTT OLOT DEMOSTREN UN GRAN NIVELL A L’OPEN CATALUNYA

En aquest llarg cap de setmana s’ha portat a terme la segona fase de l’Open Catalunya entre les instal•lacions de la FCTT a Barcelona i les del CTT Calella.
El dissabte al matí arrencava amb la categoria Senior “B” amb la participació de Joan Toledo, que hi va agafant el pols i va fer un bon Open. A la tarda era el torn de Javi Tudela en Juvenil “B”, amb l’objectiu principal d’assolir una de les tres primeres places per poder pujar al “A”. En Javi es va quedar a les portes, donat que va aconseguir el quart lloc amb un aferrissat partit perdut per un ajustat 3-2.
El diumenge al matí a Calella Open “A” juvenil amb els millor vint jugadors i entre ells Aniol Sellas, que va jugar a un bon nivell, en un grup molt igualat, que va tancar amb dos victòries i una derrota, amb triple empat, que dissortadament el va relegar a la tercera posició de grup. Mentrestant a Barcelona els alevins realitzaven un torneig impecable, exhibint un gran nivell de joc i demostrant tots ells sense excepció, que estant entre els millors. Aixa en l’ Open “B” Adrià Sabater va perdre per 3-2 la final i Adrià Llop va quedar quart. En l’ Open “A” després de no tenir opció d’entrar a la final, es van ocupar el quart,cinquè i sisè lloc, per Alex Serratosa, Alex Verdaguer i Joel Verdaguer respectivament.

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT INDIVIDUAL I DOBLES

El jugador del CTT Olot, Eduard Escamilla hi va participar el passat dia 1 de maig, en un torneig que es disputa per eliminatòria directa, i en el qual va caure a 1/16 de final davant un dels semifinalistes. Ja en dobles juntament amb J.Mª Gomez del CER L’ Escala van caure eliminats a 1/8. Aquest campionat li ha servit al jugador de l’ Olot per anar agafant forma de cara a la decisiva fase d’ ascens a Segona Nacional que es disputarà el 31 de maig.

Feu un comentari