Notícies del 12 de Maig de 2008

XAVIER RUBIO I ADRIÀ SABATER GUANYADORS DE L’ OPEN DE VILABLAREIX

El passat dissabte 10 de maig, es va celebrar l’Open Vilablareix que organitza la Representació Territorial de Girona de la FCTT, en totes les categories des de Benjamins fins a Sèniors. El CTT Olot hi va estar representat per un total de 12 jugadors.

En la categoria de benjamins, es va imposar el jugador olotí Xavier Rubió, que es va mostrar molt segur al llarg de tota la competició i va acabar invicte. En una meritòria cinquena posició es va classificar Gerard Planella.

En alevins, els jugadors olotins van copar les primeres posicions. Adrià Sabater es va imposar a la final a M.Balanzó del CTT Tramuntana per un clar 3-0, després d’haver guanyat a semis al seu company de club Alex Serratosa. Aquest jugador es va imposar en el partit pel tercer i quart lloc, i Adrià Llop va certificar un quart lloc final, que demostrava el domini dels nostres en la categoria.

En juvenils, Nil Belsa va jugar a un bon nivell tècnic, però la sort li va ser esquiva i no va passar al quadre final. En Javi Tudela es va lesionar en l’escalfament i no va poder participar.

En sèniors, excel•lent quart lloc per Manel Gonzàlez, que en el partit pel tercer lloc va perdre amb Fontanet del CTT Torroella, amb el qual ja havia ensopegat en la fase de grups. Bona cinquena posició del juvenil Aniol Sellas en aquesta categoria, en la qual hi van participar també, David Colomer, Joan Toledo i Xavier Gonzàlez, que després de la fase de grups, no van accedir al quadre final.

8è i 9è LLOC AL FINAL DE LA PRIMERA PROVINCIAL

Es va jugar l’ últim partit dels play-offs on el CTT Olot “B” va perdre davant el CTT Torroella per 1-4 en un partit que van jugar David Colomer, Joan Toledo (1) i Javi Tudela.
Al final de la competició els dos equips del CTT Olot ha ocupat el vuitè i novè lloc final, per sota les expectatives dels darrers dos anys on es va aconseguir un campionat i un sots-campionat.

Feu un comentari