CAMPIONS DE LA FASE D'ASCENS A 2ª ESTATAL !!

A les instal•lacions de la FCTT de Reina Elisenda a Barcelona, es va jugar la fase d’ascens a 2ª Estatal amb la participació de 10 equips pel sistema d’eliminatòria directa amb sorteig pur, sense caps de sèrie. El CTT Olot que ho intentava per segon any consecutiu en va ser el campió i va assolir de la manera més brillant, el principal objectiu esportiu d’aquesta temporada. Per tant, després de 11 anys el nostre club tornarà a ser present en categoria estatal. A partir d’aquest moment ja s’està treballant per tal de poder mantenir-se l’any vinent i fer-ho compatible amb la participació a la Divisió d’Honor Catalana.

Passant a explicar el que va donar de sí la competició del passat cap de setmana, cal destacar el gran nivell de tots els equips i la duresa de la fase, donat que t’ho jugues absolutament tot a partir del primer partit.
L’Olot s’enfrontà al CC Sant Andreu de Barcelona en el primer partit, equip que havia disputat una prèvia i per tant d’entrada estava més rodat. De totes maneres els jugadors del CTT Olot van afrontar la fase amb una gran professionalitat, entrenant en l’escenari de la competició més de dos hores abans del seu partit, i ja en aquest primer enfrontament van demostrar el perquè tothom els donava com a màxims favorits. El primer partit el va jugar Eduard Escamilla que sense més problemes va posar el 1-0 al marcador. A continuació Jordi Masaló ensopegava per 3-1 i l’empat quedava establert, però a partir d’aquí, primer Jordi Homs (3-0), després el mateix jugador fent parella amb Escamilla, en el doble (3-1) i finalment aquest últim (3-0) posaven el 4-1 definitiu. S’havia fet el primer pas, el més important, i tot i que el resultat sembla ampli, cal ressaltar que els del Sant Andreu han estat campions del grup 2 de la Divisió d’Honor Catalana, on l’ Olot ha estat tercer del grup 1.
Aquesta victòria posava l’Olot a semifinals. A les 5 de la tarda esperava el CTT Atlètic Molins de Rei. Un autèntic ós, amb un jugador de la talla de Maillo, durant molts anys a l’ elit del tennis taula estatal. El partit va ser calcat al anterior. Primer punt de Escamilla, excel•lent partit de Masaló davant Maillo, però amb victòria final d’ aquest. Punt de Jordi Homs, seguit del punt del doble (Escamilla-Homs) i extraordinari partit d’ Escamilla davant Maillo al qual no va donar cap opció. 4-1 final i fins diumenge, on esperava el CN Mataró que havia donat la sorpresa de guanyar el Borges, amb Caymel 8 vegades campió d’ Espanya absolut a les seves files.
Matí de diumenge i tot disposat per la gran final i l’ encontre pel tercer i quart lloc. L’Olot continuava fidel a la seva alineació, amb l’entrada de Aniol Sellas per Jordi Masaló. El partit va reflectir de nou la superioritat de l’Olot, malgrat que els parcials van ser més ajustats. Escamilla (3-0) davant Jofre que fins el moment estava imbatut. L’ Aniol perdia el seu partit (1-3) jugant un bon tennis taula, Jordi Homs es desfeia per 3-1 de Xavier Peral i posava el 2-1 favorable. En el doble, la parella olotina va patir més del normal i desprès del 2-2 en el cinquè set guanyava amb certa comoditat. Eduard Escamilla posava el 4-1 definitiu, demostrant que es troba en un excel•lent estat de forma.
Al final de la competició Jordi Homs manifestava que havia estat un cap de setmana dur, però s’havia complert l’objectiu i que l’ Olot està en boca de tothom.
El president Enric Llagostera expressava la seva satisfacció “un autèntic regal d’ aniversari” en referència a la celebració dels 25 anys del club, i donava les gràcies als jugadors que ho han fet possible. A en Jordi Masaló, que va viatjar expressament des de Bilbao on cursa els seus estudis de postgrau, a l’ Aniol perquè malgrat la seva joventut, va donar un exemple d’entrega i maduresa, a l’Escamilla per la seva professionalitat i solvència “ha estat un privilegi veure’t jugar i compartir amb l’equip”, i finalment a en Jordi Homs pel joc desplegat durant tota la fase, només a l’abast dels millor palistes del país. El CTT Olot ha escrit una nova pàgina d’ or al seu historial.

Feu un comentari