Notícies del 15 de Juny de 2008

EL CTT OLOT EQUIP AMB MÉS PODIS AL TERRITORIAL GIRONÍ

El passat cap de setmana es van celebrar al Pavelló Municipal de Bàscara, els Campionats Provincials de tennis taula, en la modalitat d’equips, individuals i dobles, amb una nodrida representació del CTT Olot que hi era representat per un total de 24 palistes tot i algunes baixes per lesió. Una temporada més el club de la nostra ciutat va ser el que va aconseguir més podis amb un total de 19.

Premis Campionat Territorial Bàscara 2008

Al lloc més alt del podi hi va pujar Enric Llagostera, tricampió en la categoria de veterans, on es va imposar en la final individual al seu company d’equip Josep Marguí, amb aquest com a company va guanyar el campionat de dobles i va ser també campió per equips, juntament amb Marguí, Manel Gonzàlez i Xavier Sellas.
En la categoria d’ alevins destacada actuació dels germans Joel i Alex Verdaguer, que van aconseguir el sots-campionat en equips i també en dobles. En aquesta categoria, l’equip format per Alex Serratosa i Adrià Llop aconseguien el tercer lloc, el mateix lloc que en dobles. Ja en individuals tercer lloc per Adrià Sabater i Alex Serratosa.
En la categoria sènior excel•lent tercer lloc individual de Manel Gonzàlez que va perdre la semifinal amb un 12-10 al cinquè set. Repetia tercer lloc en dobles, formant parella amb el juvenil Aniol Sellas, i meritori cinquè lloc final de Marc Costa en individuals.
En juvenils el protagonisme va ser per Nil Juvanteny, que va aconseguir un tercer lloc en individuals molt treballat, i també tercer lloc per equips i dobles, juntament amb Nil Belsa.
En la categoria d’infantils l’equip format per Sam Juvanteny, Enric Fàbrega i Adrià Sabater, van assolir el tercer lloc, i aquests dos últims tercers en dobles.
Altres jugadors que varen estar participant en aquest campionat, i que van deixar constància del que representa el CTT Olot en el tennis taula territorial, van ser Dani Pons, David Colomer, Joan Toledo Adrià Valentí, Sergi de la Primavera, Gerard Lopez, Ferran Buixeda, Joel Prados i Xavier Rubió, el benjamí de la colla i que va demostrar que en breu el tindrem en posicions destacades en aquest esport.

Feu un comentari