Notícies del 8 de Juny de 2008

SERRATOSA 3er EN ALEVINS I SELLAS 4art EN JUVENILS A L’OPEN CATALUNYA

El CTT Olot continua aconseguint èxits, i aquest passat diumenge, en la competició individual, l’Olot ha estat en els llocs capdavanters del Open Catalunya.
A Calella s’hi jugava el Open “A” juvenil amb la participació del palista Aniol Sellas, que en la fase de grups quedà invicte amb tres victòries de tres encontres, amb especial rellevància de l’ aconseguida davant el cap de sèrie nº3 Adrià Mallorquí del Calella. Com a primer de grup quedà exempt del 1/16 de final. Ja a quarts, el rival era JM Pozuelo dels Falcons de Sabadell, amb victòria per l’ Aniol no sense patir un munt, donat que en el cinquè i definitiu set, anava perdent 10-6 i es va acabar imposant per 16-14. A semis no va poder imposar-se a Yerai Hernàndez del Mataró, amb qui va perdre per 3-2. En l’encontre pel tercer joc va ensopegar davant Yordi Jason també del Mataró. El jugador olotí va jugar un total de 27 sets d’alt nivell i exigència psicològica, en el decurs del matí, el que demostra la duresa d’aquesta competició.
A Barcelona, a les instal•lacions de Reina Elisenda, hi jugaven els alevins, i l’ Olot hi era present amb 5 jugadors. Per sobre de tots ells destacà el complet campionat realitzat per Alex Serratosa. Enquadrat en un grup de sis jugadors, on hi havia els seus companys d’ equip, Alex Verdaguer i Adrià Sabater, el jove palista va encadenar victòria rere victòria, imposant-se a tots i quedant primer de grup i invicte. Això va fer que passes directament a semis. En aquest partit no va poder superar al jugador Sibecas dels Falcons de Sabadell, malgrat que li va posar les coses molt difícils. Ja en el partit pel tercer lloc, va guanyar còmodament a Miquel Bautista de l’Esparreguera. Aquest resultat el confirma com un dels palistes amb més projecció del tennis taula català de la seva edat. Felicitats !! Per la seva banda Alex Verdaguer va aconseguir passar al quadre final perdent a quarts. Adrià Sabater, Joel Verdaguer i Adrià Llop que van jugar a un acceptable nivell de joc. No van aconseguir classificar-se pel quadre final.

Feu un comentari