EL CTT OLOT GUARDONAT A LA NIT DEL TENNIS TAULA CATALÀ

Nit TT Català
Nit TT Català

I per partida triple !!

El passat dia 11 al restaurant La Pineda de Castelldefels, en el transcurs de la Nit del Tennis Taula català, el CTT Olot es va veure guardonat per tres diferents conceptes. El jugador olotí Jordi Homs va ser l’encarregat de recollir el reconeixement de la FCTT per la consecució del ascens a Segona Estatal, tan brillantment aconseguida, amb una excel•lent actuació de l’ esmentat jugador. El club olotí també va ser reconegut com el club de la territorial gironina amb més projecció, guardó que va recollir Xavier Sellas en representació de tot l’ equip tècnic. Així mateix el Secretari de l’ entitat, Marc Costa, en representació del president de l’ entitat Enric Llagostera, recollia el reconeixement als 25 anys d’ aquest al capdavant de l’ entitat.

Nit TT Català
Nit TT Català

El President de la FCTT va tenir paraules d’ elogi per la entitat olotina en totes les seves vessants, organitzativa i estructural, esportiva i de gran projecció.
Malgrat no ser totalment oficial, es possible que la nostra ciutat pugui comptar properament amb un Centre de Tecnificació de Tennis Taula. La tasca portada a terme pel CTT Olot amb la seva pedrera no ha passat desapercebuda pels tècnics de la Federació i manifestaven la ferma voluntat que un dels quatre Centres a distribuir per tot Catalunya sigui a Olot. Seria un nou motiu de satisfacció per a tota la família del tennis taula olotí.

Nit TT Català
Nit TT Català

1 comentari a “EL CTT OLOT GUARDONAT A LA NIT DEL TENNIS TAULA CATALÀ”

  1. !! ENHORABONA A TOTA LA FAMILA DEL CLUB TENNIS TAULA OLOT ” Per els reconeixaments rebuts en les ultimes setmanes, fruit de l’esforç, constancia, paciencia, entre altres, sembla impensable 25 anys despres, de la fundació del club, que avui poguem estar orgullosos de tot lo aconseguit, verdaderament gracies a les persones que component aquest club, presidit per en Llagostera i rodeixat de les marevelloses persones que te al seu voltant, a set possible avui tenir un gran club. De veritat i amb tot el cor us dic: ” FELICITATS i PER MOLTS ANYS “

Feu un comentari