EL CTT OLOT REALITZA UN CLÍNIC ESPECÍFIC DE LA PREPARACIO FÍSICA EN EL TENNIS TAULA

 

Aniol Sellas
Aniol Sellas

Una vegada acabada la temporada oficial el CTT Olot ja prepara minuciosament la propera temporada, la de l’estrena a la Segona Nacional pels sèniors, i on també busca consolidar els més petits en els primers llocs del tennis taula català. Dins d’aquest context, del 30 de juny al 4 de juliol es va dur a terme, a les instal·lacions del club al Pavelló Municipal, un clínic anomenat “La preparació física i el servei en el tennis taula actual” on es va treballar especialment el treball físic, imprescindible per assolir un bon nivell i dins d’aquest la mobilitat. La lateralitat es el fonament bàsic dels moviments d’aquest esport. El clínic va estar impartit per Aniol Sellas que va transmetre als joves jugadors participants,

Participants
Participants

 

el treball que ha dut a terme en les diferents estades de la FCTT on ha participat al llarg dels últims anys. Al finalitzar l’ última sessió va expressar la seva satisfacció pel bon treball dut a terme i per la bona disposició de tots els jugadors assistents, els alevins Joel i Alex Verdaguer, Adrià Llop, Alex Serratosa, Adrià Sabater i l’ infantil Enric Fàbrega.  A les fotografies adjuntes els jugadors que varen participar-hi i Aniol Sellas.

Feu un comentari