Notícies del 29 de Juny de 2008

ALEX VERDAGUER A LA FINAL DEL HORITZO CATALA

El passat dia 21, el jugador aleví del CTT Olot, Àlex Verdaguer va disputar a la seu de la FCTT a Reina Elisenda a Barcelona, la final del Torneig Horitzó català, que aplega els vuit millors palistes catalans participants en aquesta competició al llarg de tota la temporada. Aquest prestigiós Torneig, consta de sis jornades i a l’acabament de les mateixes, els vuit millors classificats juguen la final, amb el format de Top, es a dir que juguen tots contra tots. Per tant el dissabte 21 l’Àlex va jugar contra els set oponents al llarg de tot el dia. El balanç final en quan a resultats, va ser de una victòria i sis derrotes, però el jugador olotí va posar les coses molt difícils a tots els seus rivals, i va demostrar una actitud de constància i lluita en cada un dels enfrontaments, i una millora molt gran en quan a la seva tècnica, respecta el començament de temporada, cosa molt elogiada per l’ entrenador Manel Gonzàlez, que declarava al finalitzar la competició, que preveu un gran futur d’aquest jugador en el món del tennis taula.
Al final de la competició el guanyador va ser el jugador del CTT Vilablareix Albert Romero.

Horitzó Català
Horitzó Català

Feu un comentari