Notícies 16 de setembre de 2008

EL CTT OLOT FITXA A JOSEP Mª GOMEZ COM ENTRENADOR-JUGADOR EN SUBSTITUCIÓ DE MANEL GONZÀLEZ

El CTT Olot s’ha fet amb els serveis del jugador empordanès format a les files del CER L’ Escala i que les últimes temporades ha estat jugador del mateix equip escalenc, del CTT Bàscara i CTT Tramuntana de Figueres, on ha jugat a les categories de Primera Divisió Estatal i Divisió d’ Honor Estatal. Per tant a nivell de jugador l’ Olot es fa amb els serveis d’ un jugador contrastat i amb llarga experiència a les categories més altes del tennis taula, que aportarà seguretat en els resultats a Segona Divisió Estatal.
A nivell d’ entrenadors, l’ equip olotí fa un pas endavant amb la seva aportació en substitució de Manel Gonzàlez, el qual s’ha retirat del tennis taula després d’ una dilatada vida esportiva. Amb en Josep Mª Gòmez al capdavant del grup de tècnics i entrenadors, els jugadors de la pedrera tindran a una persona coneixedora de les tècniques del tennis taula actual, esport que ha evolucionat molt en els últims anys.
Formaran part de l’ equip de tècnics del CTT Olot, Josep Mª Berga que s’hi va incorporar ja fa dues temporades, el binomi Anna Verdaguer-Xavier Sellas, un clàssic dins l’estructura d’entrenadors i la recuperació de Dani Pons i Marc Costa, molt important, per poder donar cobertura a tota la gama de jugadors d’edats i nivells diferents, així com poder oferir un variat ventall de horaris.

ELS JUGADORS SÈNIORS JORDI TOR I JORDI TERRICABRAS DEL CTT TORELLÓ FITXEN PEL CLUB OLOTÍ

Aquest dos jugadors van quedar desvinculats del seu club de sempre, el CTT Torelló a finals de la temporada passada, i ja sense equip per aquesta, el CTT Olot va aprofitar per fer-se amb els serveis de dos jugadors experimentats a Segona Divisió Estatal, que aportaran el seu gra de sorra en la consecució dels objectius esportius plantejats per aquesta temporada. Estaran a cavall de l’equip de Segona Divisió Estatal i la Divisió d’Honor Catalana. A més son dos excel•lents persones que s’han integrat ràpidament al fer de la gent del CTT Olot i que son jugadors mixtes (defensius-atacants) fet que aportarà sistemes d’entrenament nous a la resta de jugadors locals.

EL CTT OLOT INICIA LA TEMPORADA PARTICIPANT A LES XXIV HORES DE CASSA I A L’OPEN DE VIC

Els alevins i benjamins del club van prendre part a l’open de Cassà que dona punts pel rànquing català i tots ells van aconseguir sumar-ne als seus respectius rànquings, fet que comporta que els quatre alevins estiguin tots ells dins els millors palistes catalans.
Una representació de juvenils va prendre part per primera vegada a les 24 hores, amb sort diversa, però gaudint d’una experiència magnífica.

A l’Open de Vic on hi participen els millors jugador nacional i estrangers de la Superdivisió, hi varen prendre part els tres flamants fitxatges amb els següents resultats. Jordi Tor eliminat a 1/16 de final de l’Open Català “A”, en Jordi Terricabras a 1/8 de final de l’Open Absolut “B” i en Josep Mª Gomez va aconseguir estar entre els millors classificant-se per l’Open Absolut “A” on va caure eliminat a 1/16 de final per Oriol Monzó, jugador de Superdivisió.

Feu un comentari