Notícies del 21 de setembre de 2008

BONA PARTICIPACIÓ DEL CTT OLOT ALS DIFERENTS OPEN CATALUNYA

Una bona representació del club olotí va participar el passat cap de setmana al Open Catalunya en les diferents categories. Així el dissabte al matí a Barcelona, Aniol Sellas, en edat sub-21, prenia part al Open Sènior “B” amb una participació de 72 palistes, molts d’ells jugadors de Primera i Segona Estatal. El jugador del CTT Olot va quedar enquadrat en un grup de sis jugadors i no va passar el tall al quadre final. El mateix matí a Calella, era el torn del Infantil “A” i “B”. En el primer, hi prenien part els palistes alevins Alex Verdaguer i Alex Serratosa, amb l’ intenció de fer un bon paper i posar les coses difícils als seus oponents. Cal dir que tot dos jugadors van desenvolupar un bon tennis taula, però no van poder accedir al quadre final. En el “B” hi prenia part Adrià Sabater, que aquesta temporada ja es infantil, amb l’ objectiu de situar-se entre els tres primers, i fer el salt al Open “A”, però no va ser possible. A tots ells els va acompanyar l’ entrenador Joan Toledo.
Ja el diumenge, també a Calella, era el torn de l’ aleví “A” amb la participació de Joel Verdaguer i Adrià Llop, amb els entrenadors Enric Llagostera i Anna Verdaguer, que al final de la competició, tot i no haver passat la fase de grups, comentaven que els dos palistes havien completat un excel•lent Open, tan a nivell de joc com d’ actitud, demostrant que estan al nivell dels millors palistes de la seva categoria.

Aquest vinent cap de setmana el CTT Olot participarà al Campionat de Catalunya per Comarques, que es jugarà a les instal•lacions de Reina Elisenda a Barcelona.

Feu un comentari