Notícies del 28 de setembre de 2008

EL CTT OLOT SOTSCAMPIO DE CATALUNYA PER COMARQUES

L’equip format per Jordi Tor, Jordi Terricabras i Aniol Sellas aconsegueix aquesta important fita.

Durant el cap de setmana passat, a les instal•lacions de la FCTT a Reina Elisenda a Barcelona, s’ha dut a terme amb una excel•lent organització, el Campionat de Catalunya per Comarques, amb la participació de 24 clubs representatius de les diferents comarques catalanes. En la primera fase jugada el dissabte al matí, l’equip olotí quedà enquadrat en un grup de tres equips, juntament amb un dels representants del Barcelonès el CTT JM Pales i el representant de La Noguera, el CTT Balaguer. En ambdós encontres el resultat favorable al representant de La Garrotxa fou de 3-0. La competició es juga pel sistema Courbillon, dos individuals, un doble i dos individuals. El doble va ser jugat sempre per Tor-Terricabras, i els individuals davant el CTT JM Pales, per Terricabras i Sellas. En el següent partit juntament amb Sellas va jugar els individuals en Tor. El primer lloc de grup col•locava el CTT Olot a quarts de final ja al diumenge al matí. En aquesta eliminatòria tocava lluitar amb els del Baix Llobregat, representats pel CTT Molins de Rei, i una nova victòria contundent per 3-0, posava l’ equip olotí a semis, on esperava el CTT Igualada de l’ Anoia, l’ Olot es mostrava de nou intractable, guanyant novament per 3-0. L’ equip olotí amb l’ alineació de Terricabras i Tor en individuals i formant parella en el doble, es jugaven el títol amb el CTT Borges de Les Garrigues, i malgrat desplegar un bon joc no es van poder imposar al seu oponent, que guanyà la final per 3-0, deixant per l’ Olot el segon escaló del podi.
Important fita esportiva l’ aconseguida en aquest principi de temporada, demostrant que la plantilla sènior del club olotí es amplia, equilibrada en quan a la barreja de joventut i veterania, i amb molta qualitat tècnica, que de ben segur ens faran gaudir al llarg de la temporada.
El dissabte a la tarda es jugava la modalitat d’ individuals on hi participaven Jordi Terricabras i Aniol Sellas. No va haver-hi massa sort i els dos jugadors del CTT Olot van caure en primera eliminatòria. En Terricabras per 3-0 davant el jugador del Sant Cugat Castillo. L’ Aniol va vendre més cara la derrota i després d’ anar perdent per 2-0, va remuntar i va caure en el cinquè per 11-9.

Resultats

Al final de la competició el CTT Olot valorava molt positivament els resultats aconseguits i especialment el joc desplegat pels jugadors, demostrant que la posta a punt per l’inici de la Lliga es acurada. En aquest sentit el proper dia 4 d’ octubre hi ha debut dels equips sèniors a les instal•lacions del Pavelló Municipal. A les 4 de la tarda en Divisió d’Honor Catalana derbi enfront el CTT Torroella i a les 5, en l’estrena a Segona Divisió Estatal, davant el SCR El Ciervo de Sabadell. Des d’aquí sort al club local en aquest inici de temporada.

Feu un comentari