Notícies del 12 d'octubre de 2008

AQUESTA SETMANA UNA VICTÒRIA I DUES DERROTES

Aquest cap de setmana ens ha deixat una sola victòria en les tres competicions, la del equip de Segona Estatal, i les derrotes a Divisió d’Honor Catalana i Primera Provincial.

SEGONA ESTATAL

UE SANT CUGAT, 2 – CTT OLOT, 4

Bon resultat l’ aconseguit a Sant Cugat. L’ Olot presentava la novetat de Jordi Terricabras en l’ alineació en substitució d’ Eduard Escamilla. Els del Sant Cugat van posar en seu millor jugador com a tercer, amb l’ intenció que s’enfrontés al nostre base i al segon jugador, per així intentar fer dos punts. Val a dir que la estratègia no els va servir, donat que si bé va guanyar al nostre segon (Terricabras) no va poder amb el base (JM Gomez). Després del doble el resultat era d’ empat a dos, i les espases estaven alçades, però primer Gomez i després Terricabras van fer pujar el definitiu 2-4. Tothom dona l’ Olot com a favorit, però els partits es guanyen a la taula. Bona actuació de Gomez que va exercir de base assolint dos punts i mig. Per l’ Olot: Gomez (2’5), Terricabras (1’5) i Aniol Sellas.

DIVISIÓ D’ HONOR CATALANA

CTT OLOT, 3 – CTT ATENEU 1882, 4

Vibrant partit el viscut a les instal•lacions del Pavelló Municipal, jugat amb molta intensitat per ambdós equips i amb molta igualtat en cadascun dels enfrontaments. Dels set partits disputats, quatre van ser amb un 3-2, i els altres tres amb 3-1. L’ Olot va començar fort, guanyant els dos primer enfrontaments, jugats per Jordi Homs i Tor. En el tercer Marc Costa no podia amb el seu oponent i pujava el 2-1 al marcador. Després de guanyar el doble i situar-se 3-1, tothom donava per guanyat el partit, donat que per no fer-ho, s’ havien de consumar tres derrotes seguides, i així va ser. Primer en l’enfrontament dels bases, Tor tot i guanyar el primer set va perdre per 3-1. A continuació Jordi Homs, s’avançava 2-0 per acabar perdent per 3-2 i en el enfrontament definitiu, Marc Costa es va avançar en dues ocasions 1-0 i 2-1, per acabar perdent els dos últims sets. L’ Olot no s’ha estrenat encara i afrontarà el proper partit amb la pressió de no veure’s despenjat a la classificació. Per l’ Olot: Jordi Tor (1’5), Jordi Homs (1’5) i Marc Costa.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 2 – CTT BÀSCARA “B”, 4

Bon partit el jugat per l’ Olot, malgrat que al final no es va poder fer amb la victòria, davant un Bàscara que va combinar la veterania i la joventut a les seves files. Els enfrontaments van ser molt ben plantejats per part dels jugadors locals, però alguna vegada la sort i d’altres l’encert del rival van fer caure els punts pels visitants. Per l’Olot: Dani Pons (1), David Colomer (1) i Joan Toledo.

ADRIÀ SABATER IMBATUT AL HORITZÓ INFANTIL-ALEVI DE BCN

El jugador infantil de primer any Adrià Sabater es va mostrar intractable en la primera fase del circuit Horitzó a Barcelona i va guanyar a tots els seus oponents, i a més excepte en l’últim partit que va guanyar per 3-1, els altres va fer-ho per un incontestable 3-0.
Els seus companys, els alevins Alex Serratosa i Adrià Llop no van tenir tanta sort i van marxar amb un balanç de 2 i 2 i 1 i 3 respectivament.

Feu un comentari