Notícies del 19 d'octubre de 2008

CAP DE SETMANA EN BLANC DEL CTT OLOT

1,2,3 … derrotes aquest cap de setmana, es el pobre balanç assolit pel CTT Olot, i es demostra que aquest any la Divisió d’Honor Catalana i especialment la Segona Estatal estan plegades d’equips d’enorme potencial, amb jugadors que l’any anterior jugaven a Primera Estatal.

LLIGA CATALANA D’ EDATS

CTT CALELLA, 4 – CTT OLOT, 2

Estrena dels alevins en aquesta categoria, si bé els tres jugadors que es van desplaçar a Calella, ja hi havia debutat la temporada passada. El partit va ser igualat fins després dels dobles, amb un 2-2 al marcador, però els dos següents partits van caure de part dels locals, fins a posar el 4-2 definitiu al marcador. Per l’Olot: Àlex Serratosa (1’5) Adrià Sabater (0’5) i Adrià Llop. Aquest proper dissabte ens visita el CTT Mollerussa, nou a la categoria, i pot ser un partit propici per a sumar els primers punts.

SEGONA ESTATAL

CTT OLOT, 3 – CTT ESPARREGUERA, 4

Partit entre dos dels màxims favorits de la categoria, si bé l’objectiu de l’ Olot es mantenir-la i poder jugar amb gent de casa, els rivals el compten com l’ equip amb la millor plantilla. Dissabte a la tarda es va veure un partit de màxima rivalitat, amb molta tensió, que va derivar en algun moment delicat, on va haver d’intervenir l’àrbitre per demanar calma a tothom. El plantejament habitual de l’equip local, es basar-se en els dos punt de Escamilla, guanyar el doble i que Gomez tingui la possibilitat de guanyar a un o tots dos rivals, però en aquesta ocasió el rival es va endur el doble i s’avançava 1-3 en el marcador. En aquell moment ja es preveia que seria molt difícil tirar el partit endavant, donat que havíem de guanyar els tres següents partits, els que enfronten al base contra base, segon contra segon i tercer contra tercer. Escamilla i Gomez van tirar els seus partits endavant, i amb 3-3 al marcador, Aniol Sellas s’enfrontava al seu tercer, que en el primer enfrontament havia guanyat Gomez per 3-0. Es va lluitar i es va intentar, però el punt va caure pels visitants, que van mostrar una desbordada alegria. Per l’Olot: Escamilla (2), Gomez (1) i Sellas.

DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

ATT PREMIA, 4 – CTT OLOT, 3

Bon partit el vist el diumenge al matí a Premià, on aviat l’Olot es va posar per davant al marcador (0-2) amb victòries de Terricabras i Tort. Primer punt pel Premià en el tercer enfrontament i victòria dels nostres després del doble que posava un 1-3 al marcador. Tot feia preveure que no es podia escapar el triomf, però l’ Olot va perdre consecutivament els tres partits següents. Primer Tort perdia 3-1, després Terricabras perdia per 3-2 i 16-14 en el cinquè, i tot quedava pendent del enfrontament entre els tercers jugadors. Com el dia anterior no es va tenir sort en aquest últim partit i els de Premià consumaven la volta al marcador. Tres derrotes consecutives i caldrà espavilar en els propers partits per no haver de patir al final.

Feu un comentari