Notícies del 5 d'octubre de 2008

BON DEBUT A LES LLIGUES AMB DOS TRIOMFS I UNA DERROTA

Intens cap de setmana, amb el debut a la Lliga de Segona Estatal, Divisió d’Honor Catalana i Primera Provincial, amb un balanç final de dues victòries i una derrota.

SEGONA DIVISIO ESTATAL

CTT OLOT, 4 – EL CIERVO DE SABADELL, 2

Bon debut a la categoria estatal en un partit molt complicat, davant un equip amb tres veterans a les seves files, dos dels quals amb joc defensiu. No obstant, el bon fer del jugador de l’equip local Eduard Escamilla, donava molta seguretat, i així feia pujar el 1-0 en el primer partit. A continuació, debut a la categoria d’Aniol Sellas, que superant els nervis propis de la situació, va realitzar un bon partit, guanyant el primer set i tenint opcions en els dos últims sets perduts. 1-1 al marcador, i a continuació debut amb la samarreta de l’Olot de Josep Mª Gomez, jugador amb llarga experiència en categories superiors, però que va ensopegar en aquest primer encontre al perdre per 3-2. S’avançaven els visitants, però en el següent partit la parella Escamilla-Gomez restablia l’empat. En els dos següents partits, primer Escamilla, no sense patir (3-2) i a continuació Gomez amb solvència (3-0) posaven el definitiu 4-2. Per l’Olot: Eduard Escamilla (2’5), Josep Mª Gomez (1’5) i Aniol Sellas.

DIVISIO D’HONOR CATALANA

CTT OLOT, 2 – CTT TORROELLA, 4

El primer partit ens portava el primer derbi provincial enfront els de Torroella, un dels màxims aspirants al títol i que es va presentar amb el seu jugador estranger Ahmed Wahab, el que feia molt difícil aconseguir la victòria. De totes maneres i després dels tres primers partits l’Olot anava per davant en el marcador per 2-1, amb derrota de Marc costa davant Wahab, i victòries de Terricabras i Tor davant Ribes i Fontanet. En el doble clara victòria pels visitants, que posaven l’empat al marcador, i posar-se per davant en el següent 2-3, amb la victòria de Wahab davant Terricabras. L’últim punt del partit jugat per Marc Costa i davant Fontanet va ser molt disputat, però al final es va escapar la possibilitat de l’empat i jugar-s’ho tot en el darrer enfrontament. Per l’Olot: Jordi Terricabras (1), Marc Costa i Jordi Tor (1).

Vídeo d’en Dani Pons amb imatges dels enfrontaments mencionats.

[youtube=http://www.youtube.com/v/pz_MITBUoxA]

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 4 – CTT VILABLAREIX, 0

Clara victòria local davant un bon equip visitant, molt jove però amb molta tècnica, davant el que no et pots despistar ni un moment. El primer punt el va resoldre amb claredat (3-0) Enric Llagostera. A continuació David Colomer en un bon partit, es desfeia en el cinquè set a Àlex Flores. Dani Pons en el tercer i la parella Colomer-Pons arrodonien el 4-0 definitiu. Per l’Olot: Enric Llagostera (1), Dani Pons (1’5) i David Colomer (1’5).

HORITZO BENJAMI A BCN

Dos joves palistes del CTT Olot, Gerard Planella i Xavier Rubió, debutaven en aquesta competició de promoció a les instal•lacions de la FCTT a Reina Elisenda, sota les ordres de l’entrenador Esteve Homs, i de ben segur que no van desmerèixer, jugant un bon tennis taula i aconseguint un meritori vuitè i desè lloc respectivament.

2 comentaris a “Notícies del 5 d'octubre de 2008”

  1. Llàstima que els toqués entre ells al primer enfrontament i s’haguessin de repartir per la part alta un i la baixa l’altre, portava al Francesc Masip que es va trobar amb el Gerard al segon partit ( molt disputat i maco ), molt bé el nanos.

    Per cert el meu fill diu que us dongui records pe l’Adrià Llop l’Àlex Verdaguer el Joel Verdaguer l’ Àlex Serratosa i l’Adrià Sabater , va estar a B’ascara amb ells i s’ho va passar molt bé ( a part d’apendre molt), ell es diu Joan Masip era el més petit de l’estada ( ara està a l’Igualada).

Feu un comentari