Notícies del 10 de Novembre del 2008

GRAN RESULTAT DE L’ EQUIP DE DIVISIO D’ HONOR CATALANA

LLUISOS, 0 – CTT OLOT, 4

L’equip de Divisió d’Honor Catalana va aconseguir una victòria de les que es recordaran durant molt de temps, ja que abans del partit tothom pensava que aconseguir-la seria in extremis, però els tres jugadors olotins van passar per sobre dels seus contrincants en cadascun dels partits que es van jugar. El mèrit encara és més gran si diem que els tres jugadors locals són defensius, tradicionalment adversos pels jugadors olotins. Però els tres jugadors olotins, van demostrar el seu bon estat de joc i van passar literalment per sobre dels seus contrincants. Aniol Sellas jugà amb una gran solvència, amb el seu característic joc atacant, Jordi Terricabras va demostrar que el seu fitxatge ha estat un gran encert pel club olotí, és un excel•lent jugador i millor company, que aporta serenor en els moments difícils, i Marc Costa va doblegar un dels jugadors que més utilitza les marrulleries per descentrar el rival, i apunt va estar d’aconseguir-ho, però en Marc va saber rematar el partit. Amb 0-3, la parella Terricabras-Aniol es van encarregar de sumar el punt definitiu, demostrant una bona entesa malgrat ser la primera vegada que jugaven el doble. Una victòria important que ha de convèncer a tothom que l’ Olot no passarà angunies. Per l’Olot: Terricabras (1’5), Aniol Sellas (1’5) i Marc Costa (1).

A SEGONA ESTATAL, VICTÒRIA MOLT TREBALLADA

CTT OLOT, 4 – CTT ATL. MOLINS DE REI, 1

Malgrat l’amplitud del resultat final, la victòria es va haver de treballar de valent. Ja en el primer partit, Escamilla va guanyar amb moltes dificultats (3-2) demostrant-se que no hi ha ni un sol rival fàcil. En el segon enfrontament més del mateix, Josep M.Gòmez acabà guanyant però amb un 3-2 molt ajustat. A continuació Jordi Tort que debutava a Segona amb l’ Olot, malgrat que ja porta anys jugant-hi, no va poder superar el seu millor jugador, i els del Baix Llobregat, s’apropaven al marcador. El doble Escamilla-Gomez feia pujar el 3-1 i Escamilla ho rematava, aquest cop sí, amb un resultat contundent (3-0). Per l’ Olot: Escamilla (2’5), Gomez (1’5) i Tort.

LLIGA CATALANA D’ EDATS

CTT OLOT, 0 – CTT BÀSCARA, 4

olot-bascara-adriallop

Un altre partit sense sumar, però és que el Bàscara es va presentar amb jugadors tots ells juvenils, i a davant l’ Olot hi presentava un equip format per dos alevins i un infantil de primer any. De totes maneres i malgrat lo contundent del resultat, val ressaltar que els jugadors olotins van demostrar una gran millora tècnica i de mobilitat, resultat dels nous mètodes d’entrenament que imposa el nou entrenador Josep M.Gòmez. Per l’Olot: Adrià Sabater, Alex Serratosa i Adrià Llop.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT VILAMALLA, 1 – CTT OLOT, 4

Partit còmode davant un recuperat Vilamalla, donat que portava uns anys sense participar-hi. El resultat ampli demostra la diferència entre els dos conjunts. Per l’ Olot: Dani Pons (2’5), David Colomer (1’5) i Nil Belsa.

PRIMERA FASE DEL PROMOCIO GIRONÍ

XAVIER RUBIO TERCER DEL PROMOCIO “B”

Una nodrida representació del CTT Olot va prendre part a la primera fase del Promoció gironí amb diferent sort. Així l’ únic representant al “B”, Xavier Rubió en edat benjamí, va aconseguir un meritori tercer lloc final.
Ja en la categoria “A” els diferents participants van jugar a un bon nivell i van posar les coses difícils a molts adversaris. Alex Verdaguer, Nil Belsa, Adrià Sabater i Alex Serratosa van ser segons del seu grup i per tant van lluitar pels primers llocs, i Joel Prados, Adrià Valentí, Gerard Masdeu, Gerard Lòpez i Ferran Buixeda, van passar al quadre final.

Feu un comentari