Notícies del 18 de Novembre de 2008

ELS EQUIPS SÈNIORS ES VAN CONSOLIDANT A LA CLASSIFICACIÓ

L’ equip de Segona Estatal ocupa el quart lloc de la classificació amb un balanç de quatre victòries i dues derrotes, una davant l’Esparreguera líder invicte i l’altre, no tan esperada, davant el Torelló. En la Divisió d’ Honor Catalana el tercer triomf consecutiu aconseguit el passat dissabte al Pavelló olotí, equilibra les victòries i les derrotes de l’equip, tres-tres i el situa en un còmode cinquè lloc.

SEGONA ESTATAL

CN MATARÓ, 1 – CTT OLOT, 4

Partit sense massa història, on la qualitat i ofici de Escamilla i Gomez, va deixar sense opcions el Mataró, un dels equips que patirà per mantenir-se. El punt de l’honor el van aconseguir en el tercer enfrontament jugat per Tor. La claredat de la victòria ho constata que dels quatre punts fets per l’Olot tres ho van ser per un parcial de 3-0 i un altre per 3-1. Per l’Olot: Escamilla (2’5), Gomez (1’5) i Tor.

DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

CTT OLOT, 4 – CP HORTA TT, 2

Bon partit de l’Olot davant un equip que no et pots despistar, donat que compten amb jugadors de nivell i experimentats, però els jugadors olotins han pres la mida a la categoria i amb aquesta tercera victòria es col•loquen cinquens a la taula classificatòria. Després de perdre els tres primers partits, hi havia un cert desencant, i ara es poden afrontar els propers enfrontaments sense cap angoixa. Del partit dir que Terricabras va mostrar la seva solvència i que Marc Costa guanyà el seu partit davant Miró, un excel•lent jugador que porta molts anys competint. El doble també va caure per l’Olot, que formà amb Terricabras-Costa. Per l’Olot: Terricabras (2’5), Marc Costa (1’5) i Dani Pons.

LLIGA CATALANA D’EDATS

CTT HOSPITALET, 4 – CTT OLOT, 0

A l’Olot li costarà puntuar, donat que està jugant majoritàriament amb alevins, i molts dels equips estan afrontant la competició amb juvenils, però això fa que adquireixin experiència, i es vagin formant com a jugadors. Per l’Olot: Nil Belsa, Adrià Sabater i Alex Serratosa.

Feu un comentari