Notícies del 23 de Novembre de 2008

EL PROTAGONISME DEL CAP DE SETMANA PELS MES JOVES

Una nova fase del circuit Horitzó, organitzat per la FCTT es va celebrar a les instal•lacions de Reina Elisenda a Barcelona, amb més de 100 participants, fet que deixa clar que hi ha base i futur en aquest esport a nivell català. El CTT Olot hi va prendre part amb quatre jugadors, l’infantil Adrià Sabater, que sortia com a cap de sèrie núm. 2, els alevins Àlex Serratosa i Adrià Llop i s’estrenava el benjamí Xavier Rubió. En el grup “A” hi prenien part Sabater i Serratosa, que varen realitzar un bon campionat, però al perdre el primer partit, ja no podien lluitar pels primers llocs. Serratosa guanyà els dos següents, un davant la prometedora Clàudia Caymel, filla del ex-campió d’Espanya absolut, i li donava dret a lluitar pel novè lloc, partit que va perdre davant un jugador del Vilanova i el deixava en un meritori desè lloc final. Sabater no tenia tanta sort, perdia el segon i tercer enfrontament, i guanyant el darrer, quedava en quinzena posició.

Adrià Llop estava en el grup “C”, i es va ser el jugador olotí amb millor balanç, amb tres victòries i una derrota. No ho va tenir fàcil, donat que en els dos primers partits, anava perdent per 0-2 i en ambdós es va sobreposar i acabà guanyant. El tercer el va guanyar còmodament per 3-0, i ja en la final del grup, acabà cedint en el cinquè i definitiu set per 13-11. Meritori segon lloc final. I el més petit de la colla, Xavier Rubió en la seva estrena, no es va deixar impressionar, i guanyà el primer enfrontament, la qual cosa li donava dret a jugar pels vuit primer llocs del seu grup “D2”. En els següents es va trobar amb jugadors més experimentats i tot i presentar batalla, acabà cedint, aconseguint al final un molt meritori vuitè lloc final.

DIVISIÓ D’ HONOR CATALANA

CTT PARETS, 3 – CTT OLOT, 4

En una jornada en que l’equip de Segona Estatal descansava, l’ Olot va preveure que els del Vallès, podien presentar un equip amb jugadors de categoria superior i hi va desplaçar a Gomez, Terricabras i Tor. Es va encertar, i el partit va ser molt igualat. Els tres jugadors olotins van puntuar i es van saber imposar per 3-4, després d’un partit dur i molt disputat. Per l’Olot: Terricabras (1’5), Tor (1’5) i Gomez (1) .

HA COMENÇAT LA LLIGA D’EDATS PROVINCIAL

Aquesta competició es juga per concentració i l’Olot hi ha inscrit dos equips. Així el “A” format per Nil Belsa, Adrià Valentí, Gerard Masdeu i David Gelis, es van desplaçar a Vilamalla, van debutar amb triomf davant els locals per 4-1 i van perdre pel mateix resultat amb el Tramuntana de Figueres. El “B” va jugar a Vilablareix, i l’equip format per Ferran Buixeda, Joel Prados i Gerard Lopez, van perdre el primer enfrontament davant el Cassà “A” per un ajustat 3-2 i van guanyar pel mateix resultat al Vilablareix “B”. Per tant cal valorar positivament aquesta primera jornada.

Feu un comentari