Notícies del 27 d'octubre de 2008

EL CTT OLOT GUARDONAT A LA NIT DELS CAMPIONS QUE ORGANITZA EL MUNDO DEPORTIVO

El passat divendres dia 24, a 2/4 de 10 de la nit, va tenir lloc al Hotel Joan Carles I de Barcelona, la Nit dels Campions, festa que cada any organitza El Mundo Deportivo i El Corte Inglés, i que enguany arribava a la 25ª edició, curiosament els any de l’ entitat olotina.
L’acte va estar presidit pel Vicepresident de la Generalitat Josep Lluís Carod-Rovira i en el transcurs del mateix va ser homenatjada Gemma Mengual, nedadora de sincronitzada.
El CTT Olot va ser guardonat pel seu ascens a Segona Estatal, i van rebre el trofeu de mans del President de l’ Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Sr. David Moner.
La vetllada es va tancar amb una divertida actuació de Pep Plaza, conegut actor pel seu paper de Guardiola al Cracovia.

nit_campions_entrega

EN LA VESSANT ESPORTIVA, PRIMERA VICTÒRIA DEL EQUIP DE DIVISIÓ D’ HONOR CATALANA

CTT OLOT, 4 – FD CASSANENC, 1

Important victòria l’ aconseguida en aquesta jornada, que ens ha de donar moral per anar a per la següent. Partit amb superioritat clara dels garrotxins, que fins i tot podien haver aconseguit un 4-0. Per l’Olot: Jordi Tor (2’5), Esteve Homs (1’5) i Marc Costa.

SEGONA ESTATAL

CTT TORELLÓ, 4 – CTT OLOT, 2

Vibrant partit el jugat a Torelló el passat dissabte, davant un nombrós públic que va seguir amb interès i correcció l’emocionant partit. Novament es va demostrar la dificultat de anar sumant en aquesta categoria. El Torelló compta a les seves files amb un base que normalment els hi assegura 2 punts i el partit de dobles passa a tenir una gran rellevància. Amb 1-2 al marcador el dobles podia posar en clara franquícia als olotins, però es va perdre per un ajustat 3-2, i els dos següents van caure del costat local. Per l’ Olot: Jordi Homs, Jordi Terricabras (1) i Josep M.Gomez (1).

LLIGA CATALANA D’EDATS

CTT OLOT, 0 – CTT MOLLERUSSA, 4

Res a fer davant un rival que es va mostrar molt superior tècnica i tàcticament. Val a dir que els jugadors lleidatans son infantils de segon any i juvenil de primer i els locals alevins de segon i infantil de primer i això es nota. Caldrà treballar i entrenar de valent per anar millorant i buscar la primera victòria. Per l’Olot: Adrià Sabater, Adrià Llop i Àlex Serratosa.

Feu un comentari