Escrit per la Primera Pedra del nou Pavelló

En plena celebració del nostre 25è aniversari, ens omple d’il•lusió, veure com es fa realitat, l’inici de la construcció del nou Pavelló, tan anhelat i alhora tan necessari per incrementar i millorar, la pràctica de les diferents activitats esportives de la nostra ciutat.Voldríem aprofitar aquestes ratlles, per significar el nostre agraïment, a totes les institucions que han fet possible portar a bon port aquest projecte, principalment al nostre Ajuntament i més concretament a la seva Regidoria d’Esports. També un agraïment especial, per a totes aquelles persones que des de l’anonimat, han dedicat part del seu temps, per agrupar les inquietuds i prioritats de cadascun dels clubs que conformen el panorama esportiu de la nostra ciutat, a fi i a efecte de traslladar aquestes mancances des d’una perspectiva més global i unificada.

Finalment, manifestar el nostre compromís, de continuar posant tot el nostre esforç, per correspondre a la confiança dipositada en nosaltres i mitjançant el Tennis de Taula, representar a la nostra ciutat i a Catalunya de la forma que es mereixen.

VISCA EL TENNIS TAULA, VISCA OLOT
i VISCA CATALUNYA !!!

Xavier Sellas                          Marc Costa                      Enric Llagostera
Sots – president                    Secretari                          President del
del C.T.T. OLOT                    del C.T.T. OLOT              C.T.T. OLOT

Feu un comentari