Notícies 7 de Desembre de 2008

LA PEDRERA DEL CTT OLOT DESPLEGA UN BON JOC AL ZONAL

Aquest llarg cap de setmana s’ha celebrat a Bàscara, per primera vegada a les comarques gironines, el Torneig Classificatori pels Campionats d’Espanya, on s’aplegaren els millors jugadors de Catalunya, Balears, País Valencià i Aragó. El CTT Olot hi va ser representat per set jugadors.
En categoria benjamí Gerard Planella va ser l’encarregat de defensar els colors del club de la Garrotxa. Hi prenia part per primera vegada i en una competició d’aquest nivell això es nota, tot i així una vegada iniciada la competició, va anar trobant el seu lloc i va posar les coses difícils als seus oponents.
En alevins l’Olot hi va presentar quatre jugadors, tots ells ja havien participat almenys en una altre ocasió al Zonal (Joel i Alex Verdaguer) i Llop i Serratosa, hi prenien part per tercer any consecutiu.
Alex Verdaguer, va quedar enquadrat en un grup de quatre, on hi era present com a cap de sèrie el guanyador final de la prova. Va anar de menys a més i va desenvolupar el seu característic joc atacant, però va acusar la falta de competició regular.
Joel Verdaguer i Adrià Llop, van estar competint en el mateix grup de cinc jugadors. El seu cap de sèrie va quedar en tercera posició al final del Zonal.
En Joel, al igual que el seu germà, va acusar el fet de no jugar regularment competició de lliga, i això es reflexa en la regularitat del joc. No obstant va tenir moments bons de joc, especialment en el duel amb Adrià Llop, guanyat per aquest últim per un ajustat 3-2. Al final, cinquè de grup.
Adrià Llop per altre banda, va demostrar la seva progressió, que l’ha portat a jugar un bon tennis de taula, amb un estil clarament atacant. Va tenir el primer enfrontament davant un aragonès. En el cinquè i decisiu set, va tenir un 8-6 a favor, però va acabar perdent per un ajustat 11-9. En el seu següent enfrontament, va perdre per 3-0, davant el qui va quedar primer de grup. Un altre 3-2 aquesta vegada a favor seu, i l’esmenta’t partit davant el seu company, el situaven amb un balanç de dos guanyats i dos perduts. Es classificaven els dos primer de grups, i tot depenia del últim enfrontament del grup. Aquest encontre va ser seguit amb una gran tensió i emoció per part de tota l’expedició olotina. Es necessitava un 3-2 a favor d’un jugador del Ripollet davant l’aragonès i es va arribar al cinquè set amb 8-6 al seu favor. Si guanyava Llop es classificava segon de grup i entrava al quadre final. Al final el jugador de Saragossa va capgirar el marcador i la decepció s’apoderà de tot l’Olot. Quina llàstima !!!
Alex Serratosa, va ser l’únic jugador que va aconseguir passar al quadre final, on va ser eliminat per un representant aragonès. En el grup va començar jugant un bon tennis taula, combinant a la perfecció el joc de control, amb joc d’atac en els moments oportuns. De totes maneres, no va ser suficient per fer-se amb la victòria en el primer enfrontament. Es va saber sobreposar i va guanyar els següents oponents per 3-0, 3-0 i 3-1. Un triple empat final el va posar primer de grup. Es va tenir sort !! sort que va faltar a l’endemà en el partit del quadre final, on es juga per eliminatòria directa, i que una victòria el podia col•locar fàcilment al Top Estatal on hi participen els 12 millors dels 4 Zonals que es juguen.
En infantils debutava en aquesta competició Adrià Sabater, jugador que ha experimentat una notable millora en el seu joc. Va desenvolupar un joc regular, com es habitual en ell, posant les coses difícils als seus oponents, i no baixant mai la competitivitat, però en aquesta competició l’experiència es cabdal, i va quedar quart de grup, on el cap de sèrie va aconseguir una tercera plaça final.
Ja en juvenils el representant olotí va ser Nil Belsa, que ja hi va prendre part l’any anterior a Saragossa. En aquesta ocasió Belsa hi arribava un pel justet de forma, donat que no havia pogut entrenar amb normalitat últimament, i això en una competició d’alt nivell s’acusa. Va jugar un bon torneig, però no va ser suficient per fer-se amb cap victòria.
Els diferents entrenadors desplaçats a l’esdeveniment, Enric Llagostera, Anna Verdaguer, Jordi i Esteve Homs i Xavier Sellas, feien una valoració positiva del joc desenvolupat, demostrant que s’està en bona línea, i es lamentaven de la mala sort d’Adrià Llop, que es mereixia passar com a segon de grup al quadre final, donat que va portar sempre l’iniciativa en el joc, i de que a Alex Serratosa l’eliminessin en primera ronda del quadre final. De totes maneres felicitats a tots els que hi ha participat !!!!

Feu un comentari