Notícies del 21 de desembre de 2008

EL CTT OLOT ES CONSOLIDA A SEGONA ESTATAL

CTT VILAFRANCA, 3 – CTT OLOT, 4

Amb el triomf aconseguit el passat dissabte a Vilafranca, el CTT Olot es consolida en la tercera posició de Segona Estatal. Una competició que està essent d’un nivell molt alt. Els jugadors del equip que han jugat en categories superiors ho han vingut manifestant constantment. Malgrat tot, l’Olot no desmereix i al final de la primera volta està situat en tercera posició, amb sis victòries i tres derrotes. Aquestes davant el primer i segon classificat i la inesperada derrota a Torelló. L’encontre d’aquesta jornada va ser molt disputat i igualat en tots els enfrontaments, va durar tres hores i mitja i cal esmentar que després dels dobles l’equip local dominava el marcador per 3-1. Això volia dir que no es podia fallar més i així ho varen fer Escamilla, Terricabras i Gomez, en els tres successius partits. Per l’Olot: Escamilla (2), Terricabras (1) i Gomez (1).

MARC COSTA I ANIOL SELLAS EXHIBEIXEN UN BON NIVELL AL OPEN DE NADAL

Es va disputar a Torroella el clàssic Open de Nadal, que puntua pel ranking provincial. La representació del CTT Olot va ser minsa, donat que solsament s’hi desplaçaren dos jugadors, que participaren en la categoria sènior. Primer es va disputar la fase de grups que dona pas al quadre final. Marc Costa va patir més del previst, guanyant el primer rival per 3-1, remuntant en el segon enfrontament un 2-0 advers i perdent amb el tercer jugador que s’enfrontava per 3-1. Per la seva banda Aniol Sellas començava la competició més entonat que el seu company, i guanyava als primers tres contrincants, amb especial esment a la clara victòria en el primer enfrontament per 3-0, davant un dels favorits del grup. En el darrer partit i amb la classificació ja assegurada, perdia per 3-0. Tots dos jugadors passaven al quadre final com a segons de grup, la qual cosa suposava enfrontar-se a un primer, amb la curiositat que es varen enfrontar a pare i fill Cano, jugadors del Bàscara. Aquí el joc desenvolupat pels dos palistes olotins va ser de gran nivell i es varen imposar als seus oponents. Ja a quarts, s’enfrontaren amb dos jugadors del Torroella, ambdós favorits per assolir la final. Si guanyaven hi hauria semifinal olotina, però no va poder ser. Marc Costa, davant el màxim favorit de la competició, va repetir el nivell del partit anterior, i malgrat posar les coses molt difícils al contrincant va acabar cedint per 3-1. Idèntic resultat aconseguia Aniol Sellas, que va perdre els tres sets per avantatges, perdent una bona oportunitat per jugar les semis.

LA PEDRERA, A BARCELONA PER JUGAR L’HORITZÓ I AL PAVELLO MUNICIPAL EN LA LLIGA D’EDATS PROVINCIAL

Tres joves jugadors es van desplaçar, el passat dissabte a Barcelona, per participar en la tercera fase del Horitzó. Adrià Sabater va comptar els seus partits per victòries, Gerard Planella que hi prenia part per primera vegada va aconseguir arrencar una victòria i Adrià Llop va marxar en aquesta ocasió de buit.

A la tarda, al Pavelló Municipal, jornada de Lliga d’Edats Provincial, que es juga per concentració. Hi prenia part el CTT Olot “B” integrat per Gerard Lòpez, Ferran Buixeda i Joel Prados, juntament amb el FD Cassanenc “A”, Vilamalla i Tramuntana. En el primer partit van guanyar clarament al CTT Vilamalla per 4-1, però en el segon no van poder amb el TT Tramuntana que s’emportà la victòria per un ajustat 2-3. El FD Cassanenc es va imposar clarament als seus oponents (Tramuntana i Vilamalla) per 4-1 i 5-0.

Feu un comentari