Notícies del 30 de Novembre de 2008

XAVIER RUBIÓ CAMPIÓ DEL GRUP “B” I ADRIÀ SABATER QUART AL GRUP “A” AL CIRCUIT PROMOCIÓ GIRONÍ

El treball i l’aprofitar els entrenaments porta al èxit, i en aquest cas Xavier Rubió n’és un clar exponent, i ho va rubricar aquest diumenge en la segona fase del circuit Promoció gironí. Ja en l’anterior havia aconseguit un meritori tercer lloc, i en aquesta ocasió va pujar dues posicions, per proclamar-se merescudament campió, després de desenvolupar un excel•lent tennis taula. Així mateix, Adrià Sabater va signar un excel•lent quart lloc del grup “A” i per tant de més nivell. Es va notant la mà i els mètodes del nou entrenador Josep Mª Gomez. Bona perspectiva doncs, per el proper Zonal que es jugarà aquest proper cap de setmana a les mateixes instal•lacions del Pavelló de Bàscara. Altres jugadors que varen participar en el circuit, van ser Gerard Planella, en el “B” i Nil Belsa, que havia aconseguit un cinquè lloc en la primera fase, Ferran Buixeda, Joel Prados, Adrià Valentí, Alex Serratosa i Adrià Llop, que va acabar amb una sola derrota.

SEGONA ESTATAL

CTT OLOT, 4 – CTT ATENEU, 1

Esplèndida victòria, aconseguida amb gran brillantor davant un potent Ateneu. Alguns partits van estar jugats a un gran nivell, que feia pensar que estàvem presenciant tennis taula de superiors categories. Els espectadors aplegats a la sala de tennis taula del Pavelló, van poder gaudir de punts espectaculars, especialment en l’enfrontament que van jugar els dos bases, Jordi Terricabras i el barceloní Josep Torelló. Bon partit també de Gomez i bona aportació de Jordi Homs que malgrat no puntuar, va posar contra les cordes el seu base. Amb aquesta victòria l’Olot se situa en tercer lloc amb cinc victòries i dues derrotes. Per l’Olot: Terricabras (2’5), Gomez (1’5) i Jordi Homs.

DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

CTT OLOT, 4 – CC SANTS, 2

Partit davant el cuer que encara no s’ha estrenat. El que se suposava un partit plàcid, no ho va ser en absolut, els visitants va aconseguir empatar a un, però llavors Llagostera, que debutava aquesta temporada en la competició, va posar per davant els locals, que amb el doble jugat juntament amb Tor, avançava els de la Garrotxa 3-1. Encara va oposar resistència en el duel de bases, per guanyar definitivament per 4-2. Per l’Olot: Dani Pons, Jordi Tor (2’5) i Enric Llagostera (1’5).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT VILABLAREIX, 1 – CTT OLOT, 4

Contundent victòria de l’Olot que no va donar cap opció als del Gironès, amb aportació dels tres jugadors alineats. Per l’Olot: Dani Pons (2), David Colomer (0’5) i Joan Toledo (1’5).

Feu un comentari