Notícies de l'11 de Gener de 2009

ES REPRÈN LA COMPETICIÓ DESPRÈS DE L’ATURADA NADALENCA AMB DIFERENT SORT

Varem anar a l’aturada nadalenca amb l’equip de Divisió d’Honor Catalana en segona posició i el de Segona Estatal consolidat en el tercer lloc en solitari. En la represa de la competició, derrota dels primers en el derbi gironí davant el Torroella i victòria del segon a Sabadell.

SEGONA DIVISIÓ ESTATAL

S.C.R. EL CIERVO, 2 – CTT OLOT, 4

Els de la Garrotxa continuen forts a Segona Estatal, i en el desplaçament a Sabadell, per jugar davant el Ciervo, un equip amb tres jugadors veterans, dos d’ells defensius, van demostrar de nou la seva solvència. Els sabadellencs han donat més d’un ensurt a equips més forts, i si et descuides pots passar-ho malament. El partit va ser molt disputat i igualat, com la majoria en aquesta categoria, però la solvència de Terricabras i la millora en el joc de Josep M. Gomez, van ser suficients per tirar l’encontre endavant. Per la seva banda, Jordi Tor, tot i jugar un bon partit, no li va ser suficient per aconseguir el punt en joc. Per l’Olot: Jordi Terricabras, Josep M.Gomez i Jordi Tor.

DIVISIÓ D’ HONOR CATALANA

CTT TORROELLA, 4 – CTT OLOT, 1

Resultat totalment enganyós, per la seva contundència, donat que va ser un partit extremadament igualat, i en dona fe la seva duració de tres hores de joc intens. El partit va començar de la millor manera, amb en Marc Costa remuntant un 0-2, i fent pujar el primer punt per l’Olot, que al final seria l’únic. A continuació en Dani Pons, s’enfrontava a Fontanet, un dels jugadors provincials més en forma, i li va posar les coses difícils, tan difícils, que va encarrilar el cinquè set al seu favor, però amb dos pilotes de partit, no el va poder finiquitar i al final se li escapà i el 1-1 pujava al marcador. A continuació, Enric Llagostera davant Jordi Ribas, avui per avui, el millor jugador provincial. Es preveia una victòria fàcil, però un bon joc i sobretot, el saber fer de l’experimentat Llagostera, van posar contra les cordes al jugador local, que només es va desfer del seu oponent en el cinquè set. 2-1 i tot per decidir, malgrat s’havien deixat escapar dues oportunitats i el partit es complicava. El doble jugat per Marc i Dani, malgrat fer-se amb un set, va ser de clar color local. Ja amb un contundent 3-1 al marcador, l’enfrontament entre els bases Fontanet i Costa, va caure a favor del local deixant enllestit el derbi. Per l’Olot: Marc Costa (1), Enric Llagostera i Dani Pons.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 2 – CTT RIPOLL, 4

Aquest es un partit clàssic en les darreres temporades de Primera Provincial. Els del Ripollès han aconseguit tenir un equip molt competitiu, i un club en alça. El partit va veure al retorn a la competició de Jordi Masaló, que malgrat estar mancat de rodatge, va demostrar que la qualitat no l’ha perdut en absolut, i que amb uns quants entrenaments, tornarem a gaudir del seu tennis taula. De l’enfrontament cal destacar l’excel•lent moment de joc de Dani Pons, que amb el seu elegant tennis taula ens fa gaudir de valent. Malgrat aquestes premisses, els locals no van poder decantar el partit al seu favor, i el Ripoll s’endugué la victòria per 2-4. Per l’Olot: Jordi Masaló (0’5), Dani Pons (1’5) i Joan Toledo.

ES VA CELEBRAR EL 1er OPEN DE NADAL DE TENNIS TAULA

El torneig pensat per a les escoles i a nivell popular, va aplegar un bon grapat de joves esportistes, que van demostrar un bon nivell i alta competitivitat. Hi va haver participants de les escoles públiques CEIP Pla de Dalt, CEIP Malagrida, CEIP Verntallat, CEIP Sant Roc i també del Cor de Maria. Després d’una fase de grups, els participants es van dividir en l’Open “A” i “B”. En el “B” el guanyador final va ser Sergi Gurt (Malagrida) i en segon lloc Miquel Àngel Vasquez (Malagrida). En el “A”, molt competit, les quatre primeres posicions van ser per Arnau Coromina(Pla de Dalt), Ivan Garcia (Malagrida), Adrià Casas (Pla de Dalt) i Joan Sedano (Malagrida). Èxit organitzatiu sota la batuta d’Esteve Homs. A les fotografies, els participants i els guanyadors.nadal08-1

nadal08-2

4 comentaris a “Notícies de l'11 de Gener de 2009”

 1. Ostres!!!! Voleu dir que Jordi Ribas (CTT Torroella) és el millor jugador de la provincia??? No sé, no sé… i on están els David González, Jordi Saguer, Josep Maria Gómez, germans Homs i Robert Coll???

  Ostres aquesta opinió és un xic subjectiva i arriscada…

 2. Els resultats dels torneigs provincials així ho demostren, aquests que tu nombres (per cert, qui ets?) no juguen els torneigs de la provincia. Si mires a nivell global, potser sí que tens raó.

 3. En resposta al “Anònim”:
  Evidentment que pot ser arriscada o subjectiva, donat que és l’opinió de qui escriu la crònica, i en cap cas es l’opinió del club com a tal. I, sí estaría d’acord que alguns dels jugadors nombrats i d’altres (Josep Alech per exemple) poden estar a un nivell semblant ó superior, però com dius tú, per gustos, colors.
  Per altra banda, comentar que el Bloc, preten realment això, que tothom hi pugui expresar la seva opinió, i que malgrat que tothom es lliure d’expresar-s’hi com vulgui, desde el meu punt de vist no es el millor fer-ho com anònim.
  El que pretenem es fomentar l’opinió entorn el nostre estimat esport.

  Xavier Sellas

Feu un comentari