Notícies del 18 de Gener de 2009

EXCEL•LENTS TRIOMFS DEL CTT OLOT “A” EN LA LLIGA PROVINCIAL D’ EDATS

Aquesta lliga es juga per concentració i aquest passat dissabte l’equip olotí es va desplaçar a Vilablareix, d’ on va aconseguir marxar-ne invicte després dels seus dos partits.

CTT OLOT, 3 – CTT VILABLAREIX “B”, 2

Lliga Gironina d'Edats

El partit es va posar de color olotí al avançar-se en el marcador per 2-0 amb victòria treballada d’ Adrià Valentí i molt còmoda de Nil Belsa. El doble, jugat per Valentí i el debutant David Gelis va caure del costat dels del Gironès, però Nil Belsa va rematar el partit, fent pujar el 3-1 al marcador, no sense dificultats. Això va permetre que el debutant Gelis, jugués també el individual, i malgrat realitzar un bon partit no va aconseguir imposar-se al seu oponent.

CTT OLOT, 4 – CTT BASCARA “A”, 1

El rival era més fort que l’anterior, i no obstant la victòria va ser més clara. Nil Belsa guanyà el primer partit amb una total superioritat. Adrià Valentí, en un agònic partit a cinc sets, posava el 2-0, i la parella Belsa-Gelis, rematava el partit guanyant clarament el doble. Adrià Valentí guanyava el quart punt per l’Olot i igual que Nil Belsa, marxaven sense conèixer la derrota. De nou Gelis va tancar l’encontre amb un bon nivell, malgrat els nervis del debut.

SEGONA DIVISIO ESTATAL

CTT OLOT, 4 – UE SANT CUGAT, 1

El partit no va començar bé per l’ Olot, donat que en el primer enfrontament Terricabras va perdre en el cinquè set per 10-12, davant un dels jugadors que li té la mida presa. A continuació JM Gomez es va desfer per 3-1 del seu oponent i empatava el partit. El tercer enfrontament adquiria especial rellevància, i Jordi Homs va començar d’una manera excel•lent, guanyant els dos primers sets amb certa comoditat, però el partit es va anar complicant, i solament en el cinquè set va ser capaç de fer pujar el 2-1 al marcador. El doble Gomez-Terricabras, no va donar opció als de Sant Cugat, i es va guanyar 3-0. Per rematar-ho JM Gomez es va desfer del botxí de Terricabras en el primer enfrontament, d’una manera solvent i jugant possiblement el millor partit amb els colors olotins. Per l’Olot: JM Gomez (2’5), Jordi Terricabras (0’5) i Jordi Homs (1). Amb aquesta victòria, l’equip local en consolida al tercer lloc, amb 8 victòries i 3 derrotes, té el segon a una sola victòria i el quart i cinquè a dues.

Feu un comentari