Notícies de l'1 de Febrer de 2009

A SEGONA ESTATAL EL CTT OLOT GUANYA AL CAMP DEL LIDER IMBATUT FINS ARA

LA PASSIO D’ ESPARRAGUERA, 3 – CTT OLOT, 4

La Passió d’ Esparraguera comptava els seus partits per victòries. En la primera volta es va desfer dels olotins per un ajustat 3-4, i en aquesta segona volta l’ Olot li ha tornat la pilota, guanyant pel mateix resultat i millorant l’ average en qüestió de sets. La formació olotina va sorprendre a l’ equip local amb la disposició dels seus jugadors, deixant que el seu millor jugador no s’enfrontés al base olotí. L’ equip garrotxí es va posar per davant del marcador (1-2) abans del important partit de dobles, amb victòries de Gomez i Terricabras i derrota de Tor. El doble va començar malament, els locals es van posar ràpidament 2-0, però l’ Olot va aconseguir empatar. En el cinquè i decisiu set, els visitants s’ avançaven (2-7), però en aquell moment els locals van demanar temps, i va resultar providencial, donat que van donar la volta al marcador guanyant per un ajustat 12-10. 2-2 al marcador i tres partits per endavant. En el següent va estar la clau del partit. Tor s’enfrontava a Vidal, un jugador que està fent una temporada extraordinària, amb poquíssimes derrotes al seus registres, doncs Tor el va treure totalment del partit i es va imposar 3-0. Bacarises (probablement el millor jugador de la categoria junt amb Escamilla) s’imposava a Gomez i amb el 3-3 al marcador Terricabras s’imposava amb autoritat a Quesada (3-0) i posava el definitiu 3-4. Impressionant !!!!! els locals encara ens somien. Per l’Olot: Tor (1), Gomez (1) i Terricabras (2).

A DIVISIÓ D’HONOR CATALANA DOBLE ENFRONTAMENT I MANCA DE SORT

L’intens cap de setmana, portava un enfrontament davant el líder imbatut a Sant Joan Despí i partit com a local davant el segon classificat.

CTT ATENEU 1882, 4 – CTT OLOT, 2

A l’ Olot li va faltar molt poc per donar la sorpresa, i amb una mica més de sort, hagués aconseguit la victòria davant un líder que ha comptat per victòries tots els seus enfrontaments. Ja en la primera volta el resultat va ser el mateix. L’ Olot va presentar una alineació amb dos jugadors que ja si havien enfrontat en la primera volta (Tor i Marc Costa) i canviava Jordi Homs per Aniol Sellas. Malgrat ser un partit igualat i llarg, malgrat fer alguns molt bons partits i malgrat guanyar el doble (Tor-Aniol) amb molta claredat, no va poder ser i l’ equip de la Garrotxa marxava amb aquella sensació d’ haver deixat escapar l’oportunitat.

CTT OLOT, 2 – ATT PREMIÀ DE MAR, 4

Partit molt intens el jugat el dissabte a la tarda al Pavelló Municipal. El Premià compte a les seves files amb un jugador (Redón) amb llarga experiència a Primera Estatal i amb un jugador fiancés que aconsegueix quasi sempre posar-se al públic en contra. En el seu enfrontament amb Masaló, primer enfrontament del partit, va haver-hi moments d’ extraordinària tensió, amb discussions amb pràcticament tothom, i al final enmig de tot això feia pujar el 0-1 al marcador, en un ajustat cinquè set. El partit es complicava. A continuació l’ esmentat Redón s’ enfrontava a Sellas, però aquest intentant abstreure’s del ambient, va jugar un partit molt serio, va arribar a posar molt nerviós el contrincant, que gesticulava i cridava en molts moments, i es va imposar per 3-1. Dani Pons en el següent guanyava clarament a Serra per 3-0 i avançava l’ Olot. En el doble (Pons – Sellas) derrota clara dels locals. 2-2 i tot era possible. Masaló s’ enfrontava a Redón i aquest aconseguia la victòria (3-2) després d‘un excel•lent partit jugat per tots dos. Tornava a la pista el “provocador” francès amb un ambient una mica més asserenat. Arribava el cinquè set amb el marcador ajustat, i una nova incidència treia a Pons del partit i s’ imposava el jugador forani. Victòria pel Premià. Per l’Olot: Masaló, Dani Pons (1) i Aniol Sellas (1).

DIFERENT SORT DELS EQUIPS DE BASE

Jornada amb doble desplaçament a Bàscara. Dissabte al matí per jugar la Lliga Catalana d’ Edats, on l’equip local es va imposar clarament a l’ Olot per 4-0. Els nostres jugadors hi van posar ganes i esforç, que no es poc, però no va ser suficient per arrencar ni un punt. Bon partit de dobles jugat per Sabater – Llop. Per l’ Olot: Sabater, Serratosa i Llop.

A la tarda era el torn de la Lliga d’ Edats Provincial. S’hi desplaçaren l’ Olot “A” i “B”. Ambdós conjunts van guanyar al Vilablareix 5-0 el “A” i 3-2 el “B” i van perdre amb el Bàscara pels mateixos resultats a l’inversa.

2 comentaris a “Notícies de l'1 de Febrer de 2009”

  1. Hola gent:
    L’altre dia davant del Torelló vaig gaudir molt amb els meus companys, que varen ser capaços d’aixecar un partit que no va començar gaire bé per nosaltres i sobretot perquè sé que els fèia una especial “gràcia” guanyar al Torelló. Enhorabona Jordis, gràcies per suport del públic (el nostre), i a partir d’ara cada partit una final per poder atrapar l’Hospitalet. El dia de l’Hospi, Olot ha de ser un “fortin”,
    Salut.

Feu un comentari