Notícies del 15 de Febrer de 2009

3 DE 3 BON BALANÇ DEL CAP DE SETMANA

SEGONA ESTATAL

CTT OLOT, 4 – CTT TORELLÓ, 1

Partit de màxima rivalitat, donat que dos dels jugadors del Olot, jugaven al Torelló fins la passada temporada. El partit es va complicar en el primer partit. L’Olot havia col•locat Escamilla de segon jugador perquè s’ enfrontés als seus dos millor jugadors, però l’aposta tàctica va fallar, donat que va perdre el primer partit davant el seu base. A continuació Terricabras posava l’empat al marcador i venia el partit més tens de l’encontre, el que enfrontava a Tor, que passa per un excel•lent moment de forma, davant Dot, companys fins la temporada anterior. El partit va ser vibrant i tens. Tor va perdre el primer set i va guanyar els tres següents per 11-9. Més emoció impossible. En el transcurs d’aquest enfrontament, hi va haver els seus més i menys entre la nombrosa afició visitant i la sorollosa afició local, i l’àrbitre va amenaçar de jugar el partit sense públic. En el doble la parella Escamilla-Terricabras no va donar opció i va guanyar per un clar 3-0, i Terricabras en un molt bon partit va fer pujar el 4-1 definitiu, guanyant per 3-2 el botxí d’ Escamilla en el primer partit. Per l’Olot: Terricabras (2’5), Escamilla (0’5) i Tor (1). L’Olot es manté tercer a una victòria del segon, que ha de visitar la pista garrotxina i a dos del líder.

DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

FD CASSANENC, 2 – CTT OLOT, 4

Partit jugat el dissabte al matí, horari poc habitual i que va fer que algun jugador olotí li costés més agafar el ritme. L’equip de la Selva presentava una alineació amb un bon jugador ja veterà, un jove palista defensiu i una integrant del equip de Superdivisió Estatal Femení, però això no va ser obstacle pels nostres jugadors. Primer Masaló es va desfer de Oña, un jugador amb un bon nivell de joc, que li va guanyar el primer set, però no va poder seguir el joc del jugador olotí, quan aquest va començar el seu repertori de serveis i cops d’atac. Mar Costa va jugar un bon partit davant el jugador defensiu, li va empatar l’enfrontament (1-1) i va tenir pilotes de set en els dos següents, que van caure del costat local. Esteve Homs no va donar ni una sola opció a la jugadora cassanenc, mostra d’ això que en el primer set anava 9-0. El doble, jugat per Costa-Homs, va ser de clar color local (3-0) i pujava l’empat a 2 al marcador. Esteve Homs davant Oña en un partit que va demostrar el bon nivell que manté el jugador olotí, i Masaló, amb una gran efectivitat del seu joc d’atac, que va portar a desesperar-se al jugador defensiu del Cassanenc, van arrodonir el resultat. Per l’Olot: Esteve Homs (2), Masaló (2) i Marc Costa.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 4 – CTT VILAMALLA, 0

Partit sense història, davant el cuer de Primera, que no ha aconseguit cap victòria. Malgrat això, els jugadors locals van realitzar un partit seriós, i amb algun moments de bon joc. La solvència d’Enric Llagostera, els top-spins de dreta de David Colomer i les esmaixades de revés de Marc Costa, van posar color al partit. Per l’Olot: David Colomer (1’5), Enric Llagostera (1) i Marc Costa (1’5).
L’equip de la Garrotxa, ha acabat en quart lloc la lliga regular i ara en el play-off, se les veurà amb el primer classificat de l’altre grup a doble partit, en l’eliminatòria de quarts de final. Sort !!!

Feu un comentari