Notícies del 22 de Febrer de 2009

GRAN VICTÒRIA A LA LLIGA CATALANA D’ EDATS

L’equip d’ Edats tenia doble enfrontament el passat cap de setmana. El dissabte a Vilablareix i el diumenge a casa davant el Hospitalet, en les dos darreres jornades de la Lliga.
El dissabte a Vilablareix l’equip va demostrar que està prenent nota de les ensenyances del nou entrenador. Juga més agressiu, amb més varietat en els serveis i buscant sempre l’atac quan la pilota va a la dreta. Van jugar un partit molt complert, es va guanyar el doble i es van tenir molt bones sensacions. Al finaL CTT Vilablareix 4 – CTT Olot,1. Per l’ Olot: Sabater (0’5), Serratosa (0’5) i Llop.
El diumenge davant els del Baix Llobregat, va arribar la primera victòria per 4-2. Va ser un partit vibrant, que els jugadors locals van jugar amb moltes ganes i molts animats. A més tots tres integrants van col•laborar en la victòria. Ells son conscients que malgrat haver assolit una sola victòria en la lliga, hi ha hagut una progressió important. S’han trobat equips amb jugadors 3 anys més grans, i ells no han abaixat el cap. Per l’ Olot: Sabater (1’5), Serratosa (1’5) i Llop (0’5).

SEGONA ESTATAL

CTT ATL. MOLINS DE REI, 1 – CTT OLOT, 4

Partit plàcid pel conjunt olotí, davant el Molins de Rei, un equip que va posar molt més problemes als de la Garrotxa, en el partit de la primera volta al Pavelló Municipal. En aquesta ocasió es va anar per feina i amb una hora i mitja ja s’havia liquidat el partit. Per l’ Olot: Escamilla (2’5), Gomez (1’5) i Aniol Sellas.

DIVISIÓ D’ HONOR CATALANA

CTT OLOT, 4 – LLUÏSOS MIOLATEX, 2

L’ equip de Divisió d’ Honor Catalana continua amb la seva bona marxa per la competició. Està situat a la meitat de la taula i té la permanència assegurada, objectiu principal. Els dels Lluïsos van presentar batalla amb el seu característic joc defensiu, però els palistes locals van saber-ho contrarestar. Per l’ Olot: Tor (1), Enric Llagostera (2) i Marc Costa (1).

LLIGA D’ EDATS PROVINCIAL

Nova jornada d’ aquesta competició, jugada en sistema de concentració. Els rivals dels dos equips olotins en aquesta ocasió eren el FD Cassanenc que va guanyar als dos i el CTT Bàscara, el qual va derrotar al Olot “B” i va perdre davant el “A”. L’ Olot hi va desplaçar: Nil Belsa, Adrià Valentí, Gerard Lòpez, David Gelis, Joel Prados, Ferran Buixeda i Gerard Masdeu.

 

 

3 comentaris a “Notícies del 22 de Febrer de 2009”

  1. Gran partit el de l’Equip de Lliga de Divisió d’Honor Catalana, va ser molt vibrant i emotiu!!!

    A més, en Montesinos no es va poder pendre la rebenja. Som molt grans. Jugant aquest tipus de partits i amb aquesta intensitat segur que aniríem líders invictes!!!

  2. Vull animar als jugadors de segona Nacional.Dissabte juguen un partit difícil contra l’Hospitalet, que de ben segur lluitaran.
    Estan preparats i amb molta il.lusió.Tinc molta confiança i seguretat , ho heu demostrat.
    Us vull felicitar a tots per la gran temporada, fem el que fem sou genials.
    Sort i amunt CTT Olot.

Feu un comentari