Notícies del 25 de Gener de 2009

XAVIER RUBIÓ GUANYA EL PROMOCIÓ “B” GIRONÍ

Es va jugar a Torroella de Montgrí una nova fase del Promoció gironí de tennis taula. Es una competició individual que aplega els palistes de la província per nivells i que es juga en 5 fases durant la temporada. En el “A” de alevins a juvenils i en el “B” benjamins i pre-benjamins. Dins de cada categoria hi ha diferents nivells. Així, Xavier Rubió va guanyar per segona vegada consecutiva el primer nivell de la seva categoria, i es perfila com a màxim favorit al triomf final. Va demostrar la seva progressió i solvència amb un joc agressiu que el caracteritza. També va destacar Gerard Planella, que va marxar invicte de la competició i es va fer amb el triomf en el segon nivell de la categoria “B”. En aquest segon nivell van destacar igualment dos debutants, Arnau Roca i David Gelis, cinquè i sisè respectivament. El CTT Olot hi va fer debutar, a banda dels dos esmentats, quatre joves palistes més, a saber Joel Benítez, Bernat Herrero, Marc Casado i Oriol Puigmal. Tots ells varen quedar enquadrats en el tercer nivell del “B” i en va destacar Joel Benítez que va guanyar tots els seus oponents, demostrant que està llest per jugar ja en el segon nivell. Tots els debutants van fer un bon paper i tots van marxar amb alguna victòria al sac. Els entrenadors Dani Pons i Xavier Sellas van valorar molt positivament la primera experiència dels joves palistes en competició.

LLIGA CATALANA D’EDATS

CTT MOLLERUSSA, 4 – CTT OLOT, 0

Llarg desplaçament a Mollerussa, saldat amb una derrota clara en el marcador, però no a la taula, doncs el jove combinat olotí hi va posar ganes i va dificultar el joc dels lleidatans. Amb el pas de la lliga els nostres palistes van agafant el pols, però es troben amb jugadors en edat infantil i amb més experiència en l’alta competició. Caldrà treballar més i entrenar-se amb la màxima il•lusió per anar millorant. No obstant, això els permet adquirir experiència, per quan arribin els Campionats de Catalunya, on es trobaran solsament jugadors de la seva categoria. Per l’Olot: Adrià Sabater, Alex Serratosa i Adrià Llop.

Feu un comentari