Notícies del 15 de Març de 2009

EL CTT OLOT LLUITARÀ PEL CINQUÈ LLOC A PRIMERA PROVINCIAL

Ja en la fase final de la lliga de primera provincial , el CTT Olot ha guanyat a doble partit, al ALXE Vilablareix, i lluitarà pel cinquè lloc amb el CTT Bàscara “A”. En el partit jugat a Olot, els del Gironès van sorprendre, emportant-se un clar 1-4, que pràcticament deixava enllestida l’eliminatòria. En aquest primer enfrontament la tripleta olotina va estar formada per Enric Llagostera, Dani Pons (1) i Joan Toledo. En el partit jugat aquest passat divendres, els de la Garrotxa van tornar l’ample resultat, i a més van aconseguir un millor tanteig de sets, amb la qual cosa, el CTT Olot es classificava per jugar el partit que dirimirà el cinquè i sisè classificat. En aquest partit l’ Olot alineà a Masaló -que va jugar a un gran nivell- (2’5), Enric Llagostera i Dani Pons (1’5).

DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

CTT OLOT, 4 – CTT PARETS, 0

Partit que a priori es presentava extremadament complicat i que al final es va guanyar amb un clar resultat. No obstant, els diferents aparellaments van ser molt disputats. Els tres jugadors olotins van demostrar trobar-se en un bon moment de joc. Amb aquest resultat, l’equip olotí es troba situat en cinquè lloc, amb nou victòries i set derrotes a falta de dues jornades per acabar la competició. Per l’Olot: Masaló (1’5), Enric Llagostera (1) i Dani pons (1’5)

SEGONA DIVISIO ESTATAL

CTT ATENEU 1882, 1 – CTT OLOT, 4

Partit trampa el que l’Olot disputava a Sant Joan Despí, donat que els locals portaven una clara línia ascendent després d’un inici de temporada fluix. Però l’ Olot si jugava massa com per deixar-se sorprendre, i tan sols es van deixar emportar el punt del dobles. Per l’Olot: Escamilla (2), Terricabras (1) i Gomez (1).

El proper dissabte 21 a 2/4 de 6 de la tarda transcendental partit davant el CTT Hospitalet amb la segona plaça, que dona dret a disputar la fase d’ascens a Primera Estatal, en joc . Tothom a animar l’ Olot !!!!!!

GRAN EXIT EN UN NOU TORNEIG SOCIAL I ESCOLAR

El passat dissabte es va celebrar una nova edició del Torneig de Tennis Taula per a escolars i joves jugadors del CTT Olot, aconseguint una gran participació, doncs prop de una trentena de palistes hi varen prendre part. Hi eren representats l’Escola Malagrida, Cor de Maria, IES Bosc de la Coma, Petit Plançó, Escola Llar i Escola Verntallat. Després d’una primera fase de grups, els diferents jugadors es van classificar per jugar la Champions (els dos primers) i la resta van disputar la “Uefa”. Al final d’uns disputats enfrontaments la competició “Uefa” va ser guanyada per Ivan Garcia (Malagrida), seguit de Alfredo Gutièrrez (E.Llar), Arnau Roca (Verntallat) -jugador del CTT Olot- i Wallyd (Malagrida). En la Champions el guanyador va estar Joel Prados, que va disputar la final davant Gerard Masdeu. Tercer lloc per Ferran Buixeda (tots tres jugadors del CTT Olot) i quart lloc per Jaume Mora (Bosc de la Coma). Al final el CTT Olot va obsequiar els participant i acompanyants a un merescut refrigeri.

Feu un comentari