Notícies del 21 de Març de 2009

FORT CORRECTIU DEL HOSPITALET EN EL PARTIT QUE DECIDIA LA SEGONA PLAÇA A SEGONA ESTATAL

El CTT Olot va perdre davant el CTT Hospitalet per 1-4, en el penúltim partit de la Lliga de Segona Estatal, i que decidia la segona plaça, que dona dret a participar a la fase d’ascens a Primera Estatal. Val a dir que el marcador no reflexa en absolut l’ igualtat que va existir en el conjunt d’un excel•lent partit de tennis taula. Si bé en el primer enfrontament de la tarda, el jove jugador porto-riqueny que juga amb l’ Hospitalet, va guanyar amb relativa facilitat a Terricabras, en el segon enfrontament, Gomez va perdre per un ajustat 3-2 davant Aso, disposant en tres sets de avantatge de 10-8 i servei i no va poder rematar cap dels sets. Escamilla guanyava clarament i feia pujar el primer punt al marcador pels locals. La parella Escamilla-Gomez ho va intentar, però el punt del doble també va caure del costat visitant, posant el 1-3 al marcador. L’Olot, que en feia prou guanyant, no calia superar l’average, tenia una dura tasca per davant. S’havien de guanyar els tres enfrontaments que quedaven. El partit d’Escamilla davant el porto-riqueny, duel de bases, va començar molt bé pel jugador local, que es va desfer del seu oponent amb facilitat en els dos primers sets, però la cosa es va complicar, el jugador visitant va canviar el seu joc, i amb molt bons serveis, va aconseguir empatar a dos. En el definitiu cinquè set molta qualitat i molta igualtat amb victòria final molt ajustada dels visitants. Final de partit amb molta alegria a la banda visitant i una certa decepció en els locals. Els objectius esportius d’aquesta temporada a Segona Estatal era el mantenir-se amb comoditat, donat l’alt nivell de tots els equips i s’ha aconseguit amb escreix, però una vegada vista la possibilitat d’aconseguir la fase d’ascens, la veritat que te queda un regust. A la foto els components del equip de Segona Estatal. Felicitats a tots ells pels bons moments de tennis taula de que hem gaudit. Per l’ Olot: Escamilla (1), Terricabras i Gomez.

ADRIÀ LLOP TERCER A LA 6a FASE DEL HORITZÓ “C” A BCN

Tres jugadors es van desplaçar a les instal•lacions de Reina Elisenda a Barcelona per jugar la sisena i última fase del Horitzó Infantil-Aleví. Adrià Sabater, que jugava a la categoria “A” va guanyar dos partits i en va perdre dos, el que el va portar a classificar-se en una meritòria sisena posició. Alex Serratosa i Adrià Llop jugaven en el “C” amb jugadors majoritàriament alevins com ells. El primer, que no havia entrenat en tota la setmana per malaltia, va signar un discret de balanç de una victòria i tres derrotes. En canvi Adrià Llop va signar el seu millor Horitzó d’enguany, desfent-se dels seus dos primers rivals pe ajustats 3-2, però desplegant un molt bon tennis taula. Jugant amb bons cops d’atac tan de revés com de dreta. En la semifinal va perdre el seu únic partit de la matinal, també per 3-2, i en la lluita pel tercer lloc va guanyar amb comoditat al seu oponent. L’entrenador que en aquesta ocasió acompanyava els joves palistes, Xavier Sellas, es mostrava molt satisfet de l’entrega dels tres palistes i destacava la bona temporada que està portant a terme Sabater i l’excel•lent tercer lloc de Llop. Els tres palistes estan assimilant, amb certes dificultats, els nous aprenentatges de Josep Mª Gomez.

DIVISIÓ D’ HONOR CATALANA

CC SANTS, 0 – CTT OLOT, 4

Partit plàcid davant el cuer del grup. La tripleta olotina va enllestir el partit per la via ràpida i després d’una hora escassa de joc ja emprenien el camí de tornada. Per l’ Olot: Aniol Sellas (1’5), Masaló (1) i Jordi Tor (1’5).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 4 – CTT BÀSCARA “B”, 2

Partit d’anada per la lluita pel cinquè lloc, davant un Bàscara al que se li tenien ganes, donat que a la lliga regular havien guanyat en els dos enfrontaments. Aquesta vegada la tripleta olotina no va deixar passar l’ocasió, i malgrat que als dobles es va arribar amb un 1-2 al marcador, l’ Olot ja no va deixar escapar cap més enfrontament fins al 4-2 final. Per l’ Olot: Masaló (1’5), Enric Llagostera (1) i Marc Costa (1’5).

Feu un comentari