Notícies del 28 de Febrer de 2009

IMPARABLES CAP A LA FASE D’ ASCENS A PRIMERA ESTATAL

CTT OLOT, 4 – CN MATARÓ, 1

El club garrotxí continua intractable el seu periple per la Segona Estatal. Al començament de temporada tothom donava l’ Olot com a màxim favorit, però l’ objectiu no era l’ ascens sinó el mantenir la categoria, però l’ equip s’ha anat trobant cada vegada més còmode i en aquest moments està tercer, però empatat amb el segon, el CTT Hospitalet, que ha de visitar la pista olotina el proper dia 21 de març.
A falta doncs de tres jornades, l’ Olot està amb una posició immillorable per aconseguir classificar-se per la fase d’ascens, a la qual hi van els dos primers classificats. Dels tres partits que falten per acabar la lliga dos son a casa. El partit davant el Mataró, segon per la cua i clar candidat al descens, no va tenir història, i per poc no acaba amb un clar 4-0. Per l’ Olot: Terricabras (2’5), Gomez (1’5) i Tor.

DIVISIO D’ HONOR CATALANA

CP HORTA TT, 4 – CTT OLOT, 1

Visita al camp del segon classificat, i dur correctiu en un partit sense massa història. L’ Olot amb l’ objectiu de la permanència acomplert, instal·lat a mitja taula, ara mateix ocupa el cinquè lloc, sembla que ha baixat la guàrdia. A més la pista del barri barcelonès es incòmoda per les seves mides, i el rival també juga i per alguna cosa serà la seva privilegiada posició a la classificació. Per l’ Olot: Aniol Sellas, Jordi Homs (1) i Marc Costa.

NOVA FASE DEL HORITZÓ A BARCELONA

Tres jugadors es van desplaçar a Barcelona a jugar la cinquena fase del Horitzó. Tots van aconseguir tres victòries i una derrota, però Àlex Serratosa i Adrià Llop, van perdre el primer i això condiciona molt, en canvi Adrià Sabater, va guanyar el primer i d’aquesta manera va poder lluitar pels primers vuit llocs. Al final va aconseguir un meritori cinquè lloc del nivell “A”, i haurà pujat unes posicions més a la classificació. A falta de l’ última fase, es troba classificat dins els vuit primers que donen dret a jugar la final d’aquesta competició, que enguany es celebrarà a Olot.

PENÚLTIMA FASE DEL PROMOCIÓ GIRONÍ

I Xavier Rubió segueix liderant el nivell “B”, malgrat que en aquesta ocasió no va poder aconseguir la victòria, però quedà en una meritòria quarta posició. Adrià Sabater, que començava la jornada ocupant la cinquena posició del nivell “A”, va mantenir un bon nivell de joc i va quedar eliminat a quarts de final. Àlex Serratosa, quedava igualment encallat a la mateixa ronda. Altres participants foren Arnau Roca, que juga en el nivell “C” i que va marxar amb una sola derrota, David Gelis, que millorà els registres del seu debut (3 victòries, 2 derrotes) i Oriol Puigmal, el benjamí de la colla, que va demostrar una gran millora, respecta de l’ anterior convocatòria.

Feu un comentari