Notícies del 12 d'abril de 2009

ALEX SERRATOSA S’IMPOSA EN EL TOP LOCAL

Sabater-SerratosaDarrerament es va celebrar a les instal•lacions del CTT Olot en el Pavelló Municipal, un torneig que va aplegar els millors vuit jugadors de la pedrera olotina en edat de base (juvenil, infantil, aleví i benjamí). La competició excel•lentment organitzada per Esteve Homs, ens va deparar espectaculars enfrontaments. En tot moment els joves jugadors van demostrar una gran seriositat, un bon joc i una millor esportivitat, cosa que va agrair el President durant l’entrega de premis. Després d’una primera fase en dos grups de quatre, els dos primers classificats lluitaven per les primeres quatre posicions i la resta per les posicions del sis al vuit. En aquest segon grup es va imposar Joel Verdaguer, seguit de Adrià Llop, Xavier Rubió i Gerard Planella. En l’altre, no es va decidir el guanyador fins a l’enfrontament final entre Adrià Sabater i Alex Serratosa, que es va decantar per aquest últim en el cinquè set i per 16-14. Més emoció impossible !!! Per darrera d’aquests dos jugadors es van classificar Nil Belsa i Alex Verdaguer. A les fotografies adjuntes, els vuit participants i imatge durant el partit que decidia el guanyador.

8-magnifics

S’HAN ACABAT LES LLIGUES. ES HORA DE FER BALANÇ

SEGONA ESTATAL

L’objectiu del club olotí era clar al començar la temporada, mantenir la categoria sense problemes, i aquest s’ha acomplert amb comoditat, malgrat el molt alt nivell d’aquesta temporada de tots els equips participants. El balanç final ha estat de 14 victòries i 4 derrotes, amb una tercera posició en solitari. L’Olot ha estat l’únic equip capaç de derrotar el líder incontestable, La Passió d’Esparreguera, i a més a domicili. Josep Mª Gomez i Jordi Terricabras han estat la base d’aquest equip, amb 17 i 13 partits jugats. Eduard Escamilla que s’ha alineat en 10 partits, ha demostrat la seva vàlua i tan sols ha estat derrotat en dos enfrontaments. Jordi Tor ha estat el quart jugador més alineat, participant en 7 partits i aconseguint victòries importants, com la que va guanyar davant el base de La Passió. Més testimonial ha estat la presència de jugadors formats a casa, però Aniol Sellas (4 partits) i Jordi Homs (3), quan els hi ha tocat han demostrat un excel•lent nivell de joc. En aquesta lliga s’han vist partits d’una gran qualitat i emoció.

DIVISIÓ D’HONOR CATALANA

En aquesta competició el balanç ha estat de 11 victòries i 7 derrotes, i s’ha aconseguit acabar amb el mateix balanç que el tercer i quart classificats, malgrat que ambdós ens guanyen l’ average. Es va començar amb derrotes en els tres primers partits, per a continuació guanyar sis partits seguits. Aquesta competició ha vist jugar fins a deu jugadors diferents. Marc Costa i Jordi Tor, han estat la base del equip, havent jugat en 12 i 10 partits respectivament. Aniol Sellas (6), Jordi Terricabras (5) i Jordi Masaló (5) han complementat l’ equip majoritàriament, i Dani Pons (4), Enric Llagostera (3), Esteve Homs (3), Jordi Homs (2) i Josep Mª Gomez (1) ho han fet en altres ocasions. En aquesta categoria ascendeix a Superdivisió el primer classificat, i en el grup del Olot, el CTT Ateneu va agafar avantatge molt aviat, però la segona posició va semblar a l’abast en algun moment. Per la propera temporada, i vist el rendiment de la totalitat de jugadors que han disputat aquesta competició, l’ Olot es podria plantejar l’objectiu de pujar. Seria un al•licient afegit i una nova motivació pels jugadors. Per què no ??

PRIMERA PROVINCIAL

Primera fase amb un balanç discret de 5 victòries i 5 derrotes, però jugant un bon tennis taula, i amb una manca de sort en alguns enfrontaments. Aquest balanç ha portat l’equip a una quarta posició, que donava dret a jugar el play-off pels llocs del cinc al vuit. En el primer enfrontament davant el tercer del altre grup, contundent derrota per 1-4, que posava les coses molt difícils. En la tornada igual resultat, però favorable a l’Olot i millor average pels de la Garrotxa. En la lluita pel cinquè lloc doble victòria per 4-2 davant el Bàscara “B”, equip que en la fase regular havia derrotat l’ Olot en ambdues ocasions. Dani Pons ha estat el jugador amb més partits jugats (11), seguit de David Colomer (9) i Enric Llagostera (7). Han participat en la consecució d’aquesta cinquena posició, Joan Toledo (5), Jordi Masaló (5), Marc Costa (3), Jordi Tor (1) i Nil Belsa (1). Es gratificant veure com jugadors sortits de la pedrera aquests darrers anys, com Belsa, Toledo i Colomer, han participat d’aquesta competició. Per la propera temporada, creiem que el CTT Olot ha de ser més ambiciós en els seus objectius, i intentar lluitar per la Lliga. Seria bonic reeditar el títol aconseguit la temporada 2004-2005.

Feu un comentari