Notícies del 19 d'abril de 2009

CAMPIONATS DE CATALUNYA ALEVÍ I INFANTIL PER EQUIPS

El CTT Olot ha participat aquest passat cap de setmana, a les Prèvies dels Campionats de Catalunya per equips que s’han celebrat a les instal•lacions de la FCTT a Reina Elisenda a Barcelona. Aquesta competició classifica els quatre millors equips, per rànquing dels seus jugadors, i els quatre equips restants per jugar la fase final, han de buscar la seva classificació en unes prèvies. Es una competició dura on una badada en un partit pot significar no classificar-se, per tant cal una gran preparació i disposició, des de el primer moment. En la competició de Alevins jugada durant el dissabte, l’equip format per Alex Serratosa, Adrià Llop i el benjamí Xavier Rubió, van quedar enquadrats en un grup de 4 equips juntament amb el CN Tarraco, el Passió d’Esparreguera i CPP Igualada. En el primer enfrontament davant els tarragonins l’equip va jugar bé, buscant el seu joc i intentant portar l’iniciativa. En els dos primers enfrontaments, la victòria va caure en una ocasió per cada banda, amb partits resolts al cinquè set i ajustadament. En el tercer i quart enfrontament, els de la ciutat Imperial, va acabar d’arrodonir el marcador. Aquest resultat advers en el primer partit, va ser una llosa massa pesada per encarar els dos següents enfrontaments. I així alevins del Olot que eren el cinquè millor equip per rànking, van marxar de buit cap a casa amb un triple 3-1.

El diumenge entrava a competir l’equip infantil, format per Adrià Sabater, i els alevins Adrià Llop i Alex Serratosa. Aquí davant del TT Torelló, l’Olesa i de nou La Passió d’Esparreguera. Igualtat i emoció al màxim en els partits davant Torelló i Olesa, que es varen escapar en el cinquè i definitiu enfrontament (3-2). Aquests resultats deixaven sense opció de classificació als olotins, i això va fer que en el tercer partit la competitivitat ja no fos la mateixa, i els de l’Esparreguera ens endossessin un 3-0.

Malgrat els resultats no varen acompanyar, la progressió tècnica dels jugadors de la Garrotxa es manifesta, i solsament falta aconseguir algun resultat important en una competició d’alçada. Val a dir que l’Olot ha afrontat els campionats amb jugadors de categoria d’edat inferior.

Feu un comentari